Eliteserien futsal fra Sortland Idrettshall.Vesterålen Futsal-Hulløy.

40 min. Mål straffe. 6-2 Truls Knutsen.

37 min. 5-2 Mathias Dahl Abelsen.

37 min. Nytt rødt kort til Hulløy Egzon Statovci

35 min. MÅL. 4-2 Melbuværing Yngve Grøm Steinum medredusering for bortelaget.

34 Mål 4-1 Barlow.

31 min MÅL 3-1 Jonathan Barlow. Med en mann mindre etter det røde kortet er Vesterålen overlegne og setter inn 3-1.

30 MIN. Rødt kort til Hulløy. Patrick Elvevold.

27 min. MÅÅÅL. 2-1 Jonathan Barlow med et langskudd i mål.

20 min. Andre omgang er igang. Følg direktestream på våre Facebooksider.

20 min. Pause på stillingen 1-1. FC Hulløy startet best og scora etter sju minutters spill. Patrick Elvevold var på pletten på egen retur og satte ballen i mål. Vesterålen presset og presset og kun uflaks hindret scoring. Det sto seg helt til 19 minutter og 51 sekunder var spilt av omgangen,. Da banket Adrian Pedersen inn 1-1 til pause.

20 min. MÅÅÅL. 1-1 Adrian Pedersen. Ny bølge for Vesterålen og Adrian Pedersen smeller inn utligna.

10 min. Hulløy FC tok ledelsen etter sju minutterss spill. Etter det har Vesterålen vært det beste laget, uten å makte å få ballen i mål. Følg kampen direkte på våre facebooksider.

7 min. 0-1 Patrick Elvevold.

Vi sender kampen direkte på vår Facebook-side og vil oppdatere resultater i pausa og etter kampslutt her på VOL.no.

Anders Jørgensen er ute av matchen i dag. Han skadet kneet i en duell i lørdagens kamp.