I seriekampen i eliteserien i volleyball var det Oslo Volley som vant 3-1 (17-25, 25-15, 25-10, 25-17.)

Se statistikk fra kampen her.

På Oslo Volley spiller sortlandssøstrene Susann Jægtnes Bech og Silje Bech samt Amalie Jansdatter. På Randaberg spiller Lisbeth Woie, Henriette Benum Andersen og Charlotte Renee Hansen.

– Vi har slitt med å komme igang de siste kampene og vi slet også med å komme i gang i denne kampen. Vi hadde en del dårlige mottak og angrep. Så kom vi ganske ovenpå i de neste settene med bra press i serve og me godt og variert angrepsspill.

– Veldig deilig å vinne – Det var veldig deilig å vinne, sier Susann Jægtnes Bech etter at Oslo volley slo Randaberg i cupfinalen lørdag. – Dårlige på trening

Oslo Volley har slitt med formen etter at de vant cupfinalen mot samme lag i midten av januar.

– Etter cupfinalen har vi rett og slett ikke fått spillet til å sitte. Etter cupfinalen hadde vi en skikkelig downperiode med dårlige treninger med få folk og mange skader. I dag var vi veldig bestemt og hadde veldig lyst til å lykkes, sier hun.

– Hvor viktig var denne seieren for dere?

–Den  er viktig for oss i forhold til at hvis du kommer på første eller andre plass i grunnserien, så går du direkte til semifinale i sluttspillet (slipper kvartfinale). Vi ligger nå og kriger om andreplassen med flere lag, så det å vinne mot Randaberg var veldig viktig.

Tabell fra eliteserien

God i forsvar

Med sin egen innsats var hun tålelig fornøyd.

– Jeg er veldig fornøyd med mottak og forsvar, men kunne vært bedre i angrep, sier hun selvkritisk.

Lisbeth Woie på Randaberg var forsteålig nok ikke så fornøyd.

– Det ble ikke det resultatet vi håpte på. Vi var veldig organisert i første sett. De tre neste sleit vi veldig i blokk/forsvar, vi ble pressa mye i mottak så vi hadde mange off-balla som va vanskelig å drep mot et lag som har god blokk som Oslo. Skuffende, men for oss var ikke denne kampen den viktigaste å vinne, vi har samme plassering til sluttspillet uansett. Men håper vi møter de i sluttspillet, sier hun.