På Oslo Volley spiller sortlandssøstrene Susann Jægtnes Bech og Silje Bech samt Amalie Jansdatter. På Randaberg spiller Lisbeth Woie, Henriette Benum Andersen og Charlotte Renee Hansen. Alle var på banen i sluttspillfinalen.

Randaberg vant serien og ble altså også sluttspillmestere.

Lisbeth Woie fra Øksnes er naturlig nok strålende fornøyd med seieren. Hun mener den var fullt fortjent.

- Jeg synes vi hadde god kontroll på kapen hele veien egentlig, sier hun og fortsetter.

- Vi hadde god tro på at vi kunne vinne. Vi har vært suverene i serien og kun tapt to kamper. Vi visste vi var det beste laget og gode nok til å vinne.

To ØKSIL-spillere på landslaget: Søstrene Steen Knutsen sammen på landslaget for første gang Ragni Steen Knuten og Marianne Steen Knutsen fra ØKSIL er tatt ut på landslaget i volleyball. - Dømt nord og ned

For Woie og lagvenninnene har sesongen vært en revansj.

- Vi ble dømt nord og ned førs sesongen siden vi mistet så mange av de utenlandske spillerne våre. Derfor er det ekstra godt å vise at vi er best. Vi har vært best gjennom hele sesongen og vi fortjente å vinne.

Seks vesterålsjenter med i toppopgjør i eliteserien i volleyball: Oslo Volley vant «vesterålsoppgjøret» Kampen mellom Oslo Volley og Randaberg endte med seier til hjemmelaget. Kampen ble et realt vesterålsoppgjør med seks spillere opprinnelig fra Vesterålen. Fest

- Du har et par NM-titler og mange andre titler de siste åra, er det fortsatt like godt å vinne nå?

- Det er alltid like godt å vinne, uansett.

- Hvordan skal dere feire?

- Vi skal ha en markering med laget og sponsorer i kveld. Nå skal dette feires, sier Woie.

Med seireren er også Woie og resten av laget klare for Champions League til høsten.