Les referatet fra kampen her

Thomas Rønning var ikke fornøyd etter første omgang.

– Vi spiller først en omgang under pari, men spiller veldig bra i andre omgang. Dette er det beste laget vi møter i år, og guttene skal ha all honnør, sa Rønning til VOL etter kampslutt.

Et trekk han gjorde, var å sette Ruben Kristian Tollefsen frem som spiss i andre omgang.

– Jeg følte vi trengte noe annet og det å flytte Ruben frem var noe vi lyktes med.

Jevnspilt

Første omgang var jevnspilt og god på Havfisk Stadion på Melbu.

MIL var best, men manglet presisjon i siste tredel av banen.

Det endret seg i andre omgang.

Tollefsen-show

For da Thomas Rønning, som gikk ut med skade i første omgang, endret taktikk og satte Ruben Kristian Tollefsen som en hengende spiss bak Torjus Nikolaisen, løsnet det for alvor.

MIL hevet seg som lag, anført av banens ener Tollefsen. Etter 53 minutter var han roligheten selv da han satte inn 1-0 på kontrollert vis.

Han var med på å nesten score ett og to til før Erlend Robertsen på vakkert vis satte inn 2-0 etter 70 minutter, på et nydelig frispark.

Så var det på tide med mer fra Tollefsen. Et flott gjennomspill fant 27-åringen foran mål, og nok en gang var han kald og rolig da han banket inn 3-0.

Servitør

Igjen kunne han scoret et par til mot slutten, men hattricket kom ikke. I stedet ble han servitør på overtid. Et innlegg fra høyre fant han på bakre stolpe.

Han la ballen tilbake foran mål, og dermed kunne Torjus Nikolaisen enkelt sette inn 4-0 etter en forrykende omgang av hjemmelaget.

– Fornøyd

Tollefsen var fornøyd etter kampen.

– Veldig god innsats av laget og artig å score.

– Noen år siden sist du har scora to i en og samme kamp?

– Det er noen år siden jeg spilte spiss og jeg kan ikke huske sist jeg scorte to, men veldig artig.

MIL troner nå øverst på tabellen i 4. divisjon. Mandag er det kamp borte mot Harstad 2.

Trepoengsbørsen (vurdert av Espen M. Pettersson):

3 poeng: Ruben Kristian Tollefsen

2 poeng: Erlend Robertsen

1 poeng: Aleksaner Reinholdtsen

Kampfakta:

Mål: 1-0 Ruben Tollefsen 53 min, 2-0 Erlend Robertsen 70 min, 3-0 83 min, 4-0 Nikolaisen 93 min.