Morild - Høken 8-1

90. Da var det slutt. Kampen ender 8-1.

86. Der kunne det blitt 9-1. Poulsen kommer alene med keeper, men skyter rett på.

84. Morild har ikke samme presisjon på pasningsspillet nå og er nok fornøyde med stillingen.

78. Nå har regnbygene kommet tilbake. Kanskje det er en av årsakene til at Morild har mistet litt av trykket?

75. Høken har kommet litt mer med og har fått et par cornere de siste minuttene. Men de har ikke hatt direkte og farlige sjanser.

70. Kjempesjanse til Morild. Martin Reinholdtsen rekker ikke å få tåa på et fint fremspill.

66. MÅL! 8-1. Høken går opp i liminga. Roy Poulsen kommer seg fri og skyter i lengste hjørnet.

58. Frispark til Høken, som sneier venstre kryss. Det er tydelig at bortelaget ikke har gitt opp å redusere, om ikke annet.

54 MÅL! 7-1. Morild spiller vakkert kombinasjonsspill i feltet. Ballen havner hos Poulsen, som skytter kontant i mål.

52. MÅL! 6-1! Morild er i siget nå. Roy Poulsen smeller inn fra kloss hold.

50. MÅL! Trym Mauno øker ledelsen til 5-1.

48. Morild farlig frempå like etter start, men kaptein Knudsen får ikke ballen under tverluggeren

46. Vi er i gang igjen.

PAUSE.

45+2. MÅL! 4-1. Trøstemål til Høken. Preben Hansen utnytter feil i Morilds forsvar og triller ballen i mål. Pause. 4-1 til Morild, som leder fullt fortjent.

45. MÅL! Roy Poulsen får ballen og forserer fremover. Han smeller til fra 25 meter og ballen går i mål. 4-0.

42. Høken prøver å spille seg gjennom, men Morild-forsvaret rydder opp. Søkkvåte spillere ser nok frem til pause må.

37. Truls Knudsen på Morild stormer i angrep. Spiller gjennom Roy Poulsen, som blir avblåst for offside.

34. MÅL! 3-0. Tor Espen Skutholm er først på en Morild-corner og plasserer ballen i mål.

31. Morild har grepet nå, og mesteparten av spillet finner sted på gjestenes halvdel.

28. MÅL! Og det er ofte når det er tamt, at målene kommer. Klabb og babb inne i Høkens målfelt. Kaptein Truls Knudsen får foten på ballen og tuppet den inn. 2-0 til Moruld.

27. Kampen er inne i en litt tam fase.

23. Temperaturen stiger. Gult kort og frispark til en Høken-spiller etter felling av Morilds Roy Poulsen. Skuddet går i muren.

21. Høkens Preben Hansen farlig frempå med skudd på keeper, som redder enkelt.

18. MÅL! Ballen blir sendt inn foran Høkens mål. Dimitrijs Halvitovs kaster seg frem og får beinet den i mål. 1-0 til Morild.

17. Morild triller ball og ser etter muligheter for å bryte gjennom Høkens forsvar.

14. Morilds Truls Knudsen med frispark fra 35 meter, men skuddet er for svakt.

10. Ny Morild-corner, men Høken spiller ut. Selv om vertene har ballen mest, angriper Høken når de får sjansen.

8. Høken farlig frempå med skudd rett på Morilds keeper.

6. Ellers er det ikke all verdens spilleforhold, med regn som stadig drypper ned.

4. Høken stormer i angrep, men får ikke stokket beina. Morild-forsvaret avklarer enkelt.

2. Corner til Morild, som det blir ingenting av.