Før kampen starter leder Melbo serien med ett fattig poeng foran Leknes.

1-0! Etter 16 minutter leder Leknes 1-0 etter innlegg og vakkert spill. Gøran Ellingsen setter pasningen sikkert i mål.

2-0! Det er spilt 28 minutter, og Leknes leder 2-0. Det er helt fortjent.

2-1! Etter 41 minutter stanger Torjus Nilsen Nicolaisen inn mål for MIL, og nå er det liv i håpet for bortelaget. Melbo har et par veldig gode muligheter for skåring på tampen av kampen, som nå delvis ser ut til å være snudd. Etter at hjemmelaget har hatt stålkontroll på oppgjøret den første halvtimen, er det mot slutten av omgangen MIL som kjører.

2-2! Torjus Nilsen Nikolaisen skårer vakkert etter herlig forarbeid av Erlend Robertsen.

2-3! Igjen er det Torjus som skårer for Melbo. Laget vinner 2-3, og leder nå serien med fire poeng. Det er seks poeng igjen å spille om.

Andre omgang, kort oppsummert: Det var Leknes som styrte første omgang fra start. I andre omgang var rollene snudd. Melbo styrte spillet, og Leknes slapp nesten ikke til. Hjemmelaget hadde kun et par kvalifiserte målsjanser, mens MIL fort kunne satt inn flere mål enn de to laget fikk i andre halvdel.

Første omgang kort oppsummert: Leknes gikk ut i 110 kilometer i timen, og ga serieleder Melbo et solid sjokk. Det var nesten divisjonsforskjell i starten av kampen. Leknes fikk betalt i form av skåring, og spilte dermed på seg enda mer selvtillit. Det gikk motsatt vei for MIL, som på det tidspunktet av omgangen var i den mentale kjelleren. Leknes fortsatte kjøret sitt, og kjempet inn 2-0 før halvtimen var spilt. Det er vanskelig fra tribunen å se hva som gjorde at Melbo kom inn i kampen igjen. Kanskje ble det for tøft for Leknes å holde så beinhardt press. I alle fall fikk bortelaget mer rom å spille i, og da ble det fort farlig. Bortelaget reduserte ved ingen andre enn storskårer Torjus Nilsen Nicolaisen. Helt på tampen av første omgang hadde laget sjanser til å utlignne til 2-2. Det ville på dette tidspunktet av kampen ikkek vært helt rettferdig. Det blir svært spennende å se hva andre omgang byr på.

Tabellen er oppjustert for Melbo og Leknes, ikke de andre lagene.