Det var femtedivisjonsrunde i lokalfotballen mandag kveld. På Sandnes tok serieleder Stålbrott imot Sortland 2 til kamp, mens nabo Stokmarknes ønsket Andenes velkommen. I de to kampene ble det tilsammen skåret 22 mål. Serieleder Stålbrott tok tidlig kontroll mot Sortland, og finspilte seg frem til en rekke store sjanser. VOLs utsendte medarbeider ble nødt til å forlate stadion etter bare en omgang, og da var stillingen 1-0 til hjemmelaget, etter et mål av Bernt Nilsen (øverste bildet).

Vi tok kjøretøuren til Stokmarknes, og der hadde Stokmarknes hamret inn hele ni (!) mål på en omgang mot et ubegripelig dårlig Andenes. Da kampen ble blåst av for full tid hadde hjemmelaget skåret vannvittige 14 mål, mot blåtrøyenes tre.

- Selv ikke vi over 60 kan huske at Stokmarknes har vunnet en så overlegen seier noen gang, ble det kommentert fra sidelinja. Dermed er stillingen uforandret i toppen av tabellen, der Stålbrott leder komfortabelt, mot nettopp Stokmarknes.