I 4. divisjonskampen mellom Melbo og Morild på Melbu stadion, tok hjemmelaget ledelsen etter ti minutter. Målscorer var Johnny Stikholmen. Rett før pause utlignet Roy Pulsen for Morild, på straffe.

Tidlig i første omgang gikk Melbo opp til 2-1, etter et selvmål.  Midtveis i omgangen økte hjemmelaget til 3-1 ved Øyvind Risjord. Flere mål skulle det blir. Mathias Bergvik la på til 4-1, før Adrian Pedersen puttet på Melbos femte  og sjette mål for dagen.

– Akkurat nå er alt bare deilig, svarte MILs trener Thomas Rønning etter kampen på spørsmål om hvordan det føles å rykke opp til tredjedivisjon.

– Hva tenker du om kampen i dag?

– Vi er fornøyde med de første 20 minuttene av kampen, men etter det slipper vi dem inn i første omgang. Andre omgang dominerer vi helt og holdent, sa Rønning før han fortsatte feiringen sammen med resten av laget. rtene vant fortjent og hadde full kontroll på kampen.

Dagens kamp  var begge lagene sin 22 og siste kamp i årets sesong, der Melbo ble suveren seriemester med 52 poeng. Morild havnet 11 poeng bak.

Tabellen etter at serien nå er ferdispilt, kan du se her.