– Jeg gleder meg og er motivert for å gjøre en god jobb. Laget har et stort potensial, sier Hanssen til Vol.

Fotballinteresserte andværinger kjenner godt til Hansen fra mange aktive spilleår i klubben, samt at han trente laget i fjorårssesongen. Selv om han savner trenergjerningen, legger han ikke skjul på at det har vært godt med et friår.

– Det har vært godt å rette søkelyset mot seg selv. Dessuten har jeg en datter på et år som var en medvirkende  årsak til at jeg trappet ned, forteller Hanssen.

Begynner først i januar

32-åringen har fortsatt ikke lagt skoene på hyllen som aktiv spiller og regner med å aksle Høken-trøya også kommende sesong, men prioritet nummer en blir først og fremst å være trener. Han understreker at det er for tidlig å offentliggjøre målsetning for 2015-sesongen.

– Mye gjenstår. Vi begynner ikke sesongoppkjøringen før i januar. Dessuten er det foreløpig ikke mer enn fem lag i divisjonen, så det er mange brikker som ikke er på plass ennå.

Mange talent

Likevel har treneren tro på at laget kan hevde seg i divisjonen.

– Det er mye talent her. Ambisjonsnivået har ikke vært så høyt tidligere. Selv om fotballen først og fremst skal være gøy, har vi mye å by på. Vi skal bite godt fra oss. Egentlig er det opp til spillerne selv, slår Preben Hanssen fast.