Lillehammer og Vesterålen er de to eneste lagene i sin pulje, og møter derfor hverandre to ganger i gruppespillet. Utfallet av kampene har strengt tatt ingen betydning for videre sluttspill, men laget som vinner pulja vil få en lettere vei å gå i sluttspillet.

Første kamp endte uavgjort 1-1, mens kamp nummer to gikk i Vesterålens favør, på resultatet 5-2.

Første kamp

Lillehammer åpnet kampen best, og skåret mål etter drøye fire minutter. Ifølge Norges fotballforbunds oppdateringer fra kampen, var det Vesterålen som hadde overtaket mot slutten av første omgang. Litt uti andre omgang satte Marius Jørgensen inn mål for Vesterålen.

1-1 ble sluttresultatet i kampen.

Lillehammer med en rekke spillere fra troppen som spilte i eliteserien i 2009/10. Vesterålen stiller med samme tropp som var svært nær opprykk til eliteserien i fjorårets kvalifisering, den gang under navnet Lødingenpatriotan.

Andre kamp

Store deler av kampen er det svært jevnt mellom Vesterålen og Lillehammer. I andreomgang er det vesterålingene som er best, med tre mål på 20 minutter.

Kampen ender 5-2 til Vesterålen, som går videre til sluttspill som puljevinner.