I likhet med resten av Sortland ILs A-lag, fikk Torjus Nikolaisen mange sjanser på hjemmebane mot Mosjøen for litt over en uke siden. Etter å ha blitt satt på benken mot Sandnessjøen på bortebane, fikk han i kveld igjen ferten for mål, for Sortland 2 mot Andenes.

Andenes har i perioder i første omgang hatt det spillermessige overtaket, men midtveis i første omgang sto det 0-0 på Andenes. AILs Martin Elvan Simonsen fyrte av et langskudd som gikk like utenfor. Ikke lenge etter slo Sortland 2 tilbake, og Torjus Nikolaisen satte inn 0-1 etter en halvklarering fra keeper Rune Rudningen.

Like før pause utlignet Morgan Eliassen for Andenes, etter et flott langskudd.

I andre omgang tar Andenes ledelsen. Andre Rydningen dunket inn AILs andre mål for dagen, fra kloss hold etter et hjørnespark.

Andre omgang nærmer seg slutten når Torjus Nikolaisen på ny treffer nettet bak keeper Rune Rudningen. Han utligner, og det endte 2-2 på Andenes.