I herrenes femtedivisjon i Vesterålen spilte Stokmarknes hjemme mot Luna mandag kveld. Etter første omgang stod det 3-1, etter skåringer av Mats Reiertsen, Ole Hytjanstorp og Simen Jakobsen. Tage Ellingsen satte inn Lunas mål. Andre omgang er ikke så gammel før det står 4-1. Spillende trener Mats Reiertsen får et fint fremspill, vender av Lunas forsvarer og curler ballen bak målvakten fra Bø.

Ti minuyyrt før slutt har Stokmarknes stålkontroll på kampen, og leder fortsatt 4-1. Laget har i løpet av omgangen byttet inn sine yngste spillere. Like fullt er det kun et spørsmål om  hvor stor seieren skal bli. Saber Husseini og Orn Hongkaew har begge hatt enorme sjanser. Luna har ikke klart å produsere noe som helst etter pause. På tampen av omgangen er imidlertid bortelaget i nærheten av skåring, men ballen går utenfor.

Helt på tampen av kampen satte bortelagets Thomas Heimgard inn et trøstemål til 4-2. Stokmarknes bør ha god grunn til å glede seg over spillet, men bør nok være misfornøyd med dårlig uttelling på sine mange sjanser. Luna slet gjennom hele kampen, men fortsetter å skåre i hver kamp. Det får være trøsten denne gangen.

En lokal jury kåret Nerijus Sasnaukas til hjemmelagets beste. Det er vanskelig å være uenig i. Her har rødtrøyene fått fatt i en meget verdifull erstatning, med erfaring fra høyere divisjoner i hjemlandet Litauen.