Melbo møtte i dag laget som Sortland IL spilte uavgjort 2-2 mot på bortebane sist uke. Melbo tapte 2-4 mot Fauske/Sprint.

Ved pause sto det 0-0. Det var Fauske/Sprint som begynte kampen best, men Melbo tok etter hvert mer over. Begge lag hadde sine sjanser til å skåre.

Hjemmelaget måtte unnvære lagets bestemann Erlend Robertsen på grunn av gule kort. Christoffer Lockert er på hjemmevisitt fra Trondheim, men klarte ikke å prege kampen.

MILs beste den første omgangen var Richard Tjelta. Samme Tjelta ble utvist mot slutten av kampen etter å ha tatt ned Sprints angriper på vei gjennom mot klar skåringssjanse.

VOL og Vesteraalens Avis kårer Melbos beste spillere gjennom sesongens kamper, og ender opp med årets MIL-gutt mot slutten av sesongen.

3 poeng: Richard Tjelta2 poeng: Steffen Nilsen1 poeng: Thomas Rønning

Vi sendte kampen live! Se video øverst i saken.