I første omgang er spillet sterkt. Begge lagene har gyldne sjanser, men det blir ingen ordentlig avslutning. Så, fem minutter før pause, skårer Melbos Adrian Pedersen. MIL leder 1-0, tribunen er full, og stemningen er god.

Andre omgang starter og ti minutter inn utligner Stian Ådalsbjørg for Junkeren. Ikke lenge etterpå roter MIL med ballen og skårer et surt selvmål, slik at Junkeren tar ledelsen.

Andre omgang er mindre organisert. Det deles ut gule kort til begge lagene og det er mer kjekling med dommer, enn godt spill. Melbo kjempe for å utligne og har en god sjanse på straffespark. Minutter før andre omgang er over får Adrian Pedersen ballen inn i mål og sørger for uavgjort.

Målskårer Adrian Pedersen hadde håpet på seier, og er derfor litt skuffet over dagens resultat.

- Men Junkeren er en sterk motstander, sier han. Pedersen er likevel svært optimistisk med tanke på høstens kamper. Melbo får med seg ett poeng videre, og beholder 8. plassen på tabellen når de når tar ferie.