Sortland IL  kjempa hardt, men måtte tilslutt si seg slått i bortekampen mot Sandessjøen på Radåsmyra gressbane lørdags ettermiddag.

Sadessjøen scorte to kjappe mål tidlig i kampen, men så heada Frank paulsen ballen i mål for Sortland IL, og stillinga ble 2-1. Sortland reiste til Sandessjøen med bare 11 spillere, inkludert trener Rune Lydersen, som syns de gjorde en hederlig innsts.

- Guttene gjør en kjempeinnsats hele veien, men vi kommer tidlig bakpå. Likevel er vi er farlig når vi kommer, og har flere muligheter, sier Lydersen, som altså spilte under hele kampen.

Sandessjøen får 3-1 helt på tampen av andre omgang.  Fram til da er spillet veldig jevnt, og Sortland vel så farlig, mener Lydersen. Lørdagens kamp mot Sandnessjøen var den siste kampen før fotballferien, og SIL ligger nå på en tiendeplass.

- Vi har en jobb å gjøre til høsten, håper på å få tilbake noen av de som er langtidsskada, innsatsen som ble gjort i dag er fantastisk bragd, sier SIL-treneren.

Etter forrige helgs kamp mot Junkeren lå sortlandsguttene på en skuffende niendeplass i tredjedivisjon, da de tapte 4-0 mot bodølaget.

– Det var ikke noen pen seanse å være vitne til, sa SIL-trener Rune Lydersen da.

Nå er han mye mer fornøyd med innsatsen til laget.

- Av alle tapene vi har hatt har er dette i hvert fall et hederlig tap, hvor vi kjempa bra hele veien, sier han.

Sortland stilte til start med disse spillerne

1 Martin Andre Haslevang

2 Bjørn-Robert Albrektsen

7 Arild Stoltz

14 Stein-Magne Pedersen

17 Rune Lydersen

21 Nicholas Knudsen

3 Øystein Torgersen

16 Ronny Tobias Rova

6 Under 15 år

11 Frank Hugo Poulsen

5 Per Eirik Karlsen_____________________

10 Stefan Jensen