Medisinsk ansvarlig er fysioterapeut Håvard Fjellgård. Sammen med Lege Rune Steinum og Manuellterapeut Jostein Ellingsen vil de følge klubben tett i sesongen 2018. Trener Thomas Rønning er fornøyd med det medisinske mannskapet, og sier følgende til klubbens Facebook-side.

– Dette er viktig for klubben vår og for å stadig ta nye steg i klubbutviklingen. Håvard Fjellgård deltar på øktene våre og følger skadde spillere fra A-Å, slik at vi sikrer gode prosesser hvis uhellet er ute. Han vil også bidra rundt skadeforebygging og ernæring, og vil bruke sin kompetanse på 24 timers utøveren med riktig kosthold og riktig restitusjon. Dette gir både meg som trener, men først og fremst spillerne, trygghet om at de alltid er i de beste hender. I tillegg er han jo en knakanes trivelig fyr. Vi ser fram til friske og raske MIL-spillere i sesongen 2018, sier han.

Tøffe utfordringer

Fjellgård og resten av apparat får nok litt å gjøre neste år, der Melbo får en rekke tøffe utfordringer og møter lag fra øverste hylle i 3. divisjon. Avdelingen ble offentliggjort for en uke siden, og inkluderer blant andre lag som Stålkameratene, Fløya, Skarp, Finnsnes, i tillegg til gamle fotballstorheter som Lyn, Frigg og Grei.