Alpinistene trodde sesongen var over etter ulykke på Sortland. Får trene gratis i Sollia

Sesongen kunne vært over. Hjelp fra Harstad gjør at alpinistene fra Sortland fortsatt kan trene.

PÅ PLASS: Sortland Alpinklubb skal trene i Harstad resten av vinteren. Fra venstre: Rune Svartsund, Julian Lindahl, Karl Thomas Laupstad, Johanna Solvoll Laupstad, Linnea Solvoll Laupstad, Oliver Skoglund, Ingvild Solheim, Storm Bowitz, Oddbjørn Hjellbak, Vegard Solheim, Stella Alvestad, Andreas Solvoll Laupstad, Markus Repstad, Karstein Johan Larsen, Knut Skarsem Granås, William Svartsund, Trond Strøm Hansen, Håvard Henriksen og Glenn Bowitz.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

forsiden

Torsdag kom en tropp på 16 utøvere og trenere til Sollifjellet Alpinsenter for å forberede seg til kommende renn. De skal pendle mellom Sortland og Harstad et par kvelder i uka.