– En ergoterapeutstilling koster mindre enn en sykehjemsplass

Ergoterapeut Hilde Iren Høgden forstår Andøy kommunes økonomiske dilemma, som gjør at de ennå ikke har fått ergoterapeut på plass. – På sikt vil de spare inn de pengene, og frigjøre ressursene til sykepleierne, forsikrer hun.

Ledig: Hilde Iren Høgden håpet i det lengste på det skulle bli en ledig ergoterapistilling da hun flyttet hjem i 2020. Men hun er glad for at Andøy kommune i det minste har en plan om å opprette en 40 prosent stilling.   Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Andøyposten

Som Andøyposten skrev nylig, fortviler foreldrene til barn med spesielle utfordringer over at Andøy kommune ikke følger loven om å tilby ergoterapi. På Andenes er ergoterapeut Hilde Iren Høgden klar til å sette i gang, hvis det åpner seg en mulighet.