For fem år siden viste andværingene stort engasjement for MS-syke Ronny. Slik går det med ham i dag

I 2015 kunne du lese i Andøyposten om den MS-syke andværingen Ronny Kristiansen, som solgte huset sitt for å finansiere stamcelletransplantasjon.

Fem år etter stamcelletransplantasjonen går det nå bra med Ronny Kristiansen. Han kommer alltid til å være preget av sykdommen MS, men ikke i samme grad som før han gjennomførte operasjonen i Mexico. Han og familien kan endelig se fremover og har fått et helt nytt liv, med nytt hus og en friskere mann og pappa.   Foto: Linn-Cecilie Rønneberg.

Andøyposten

Ronny hadde tegn til sykdommen allerede som tiåring, men det var først i 2003, da han var 33 år, at han fikk diagnosen MS. Tilstanden forverret seg med årene og han ble satt på flere ulike bremsemedisiner, stadig uten hell eller ønsket resultat.