Annonse fra VOL Marked
Gå til

Vet du om et ekte Vesterålshjem? Kom med forslag, og vinn premie fra Byggtorget Øksnes Byggevare!

Vi har forhørt oss med leserne og mannen i gata om hva som gjør et Vesterålshjem til akkurat et Vesterålshjem.

Hvor finner vi et ekte Vesterålshjem? Er det ut på Tofta, mot Nyksund, der nordlandshusene har ei historie som strekker seg langt tilbake i tid? Eller er det i et moderne hus hvor vi finner ildsjeler som bidrar til det lokale samfunnet?


 

Meninger fra Facebook

Et vesterålshjem ... gjerne med utsikt over havet og en stol ved et vindu slik man kan se det flotte skuet. For det er havet som driver Vesterålen.

Hege Abrahamsen


Det ultimate vesterålshjemmet må være hos Hilde Kvernø. Naust og fiskebåt i fjæra, bestefar som ror fiske selv om han er lang over 80, utsikt over møysalen og hurtigruta som kommer ut fra Trollfjorden. Fjellet rett bak huset har multebær, blåbær og tyttebær i store mengder.

Angelica Jeanet Skarding Kvernæ


Send inn et hus du mener er et ekte Vesterålshjem til marked@vol.no. Det kan være ditt eget eller noen du mener bør være nominert. Send gjerne med et bilde og noen setninger om hvorfor dette er et Vesterålshjem.

Premie

Alle som sender inn forslag er med i trekningen av tre 3-litersbøtter med Fashion interiørmaling fra Gjøco i valgfri farge og glansgrad.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.