Annonse fra Auto 3000 Sortland AS
Gå til

Renault gjør comeback i Vesterålen

Endelig er det franske bilmerket Renault tilbake i Vesterålen og Lofoten.

Etter noen års fravær har Auto 3000 Sortland tatt det franske bilmerket Renault inn under sine vinger.

- Vi så at det var behov for en forhandler i dette distriktet. De siste årene har Renault hatt en stor positiv utvikling. Bilene har blitt mer moderne i designet og prisen er god. Renault passer godt inn sammen med de andre bilmerkene vi fører, Mitsubishi og Subaru. Vi har som mål å vokse resultatmessig, og da var det viktig å få denne Renault-avtalen, sier daglig leder Raymond Solheim i Auto 3000.

Bilselger Håkon Jakobsen mener Renault har en bil som passer til alle. 

- Alle, fra ungdommen til pensjonisten og bedriftseieren, vil finne en bil som passer dem. Renault har alltid vært kjent for god kjørekomfort, kvaliteten på bilen er blitt svært god og det er gode garantiordninger. Renault er i dag det mest solgte bilmerket i Europa. Bilmerket har tidligere vært representert i Lofoten og Vesterålen, og vi tror vi kan ta markedsandeler, sier Jakobsen.

Se alle de nye Renault-modellene her.

Grand Scenic er en familiebil med syv seter fylt med kule, praktiske løsninger.  

Bil for småbarnsfamilier

Bilforhandleren framhever spesielt modellen Grand Scenic.

- Denne bilen er fantastisk til barnefamilier, og her får man utrolig mye bil for pengene. Det er plass til fem barn, enten det er dine eller du kjører til trening med dine og naboungene, sier Jakobsen.

Han peker også på nykommeren Koleos, en SUV i den større familieklassen.

- Dette er en romslig bil med god plass til hele familien. Også her er det lav pris og mye bil for pengene, sier Jakobsen.

Renault har bilmodeller som passer ethvert behov, også en av de mest populære elbilene i Europa - ZOE.  

Populær elbil

Renault har elbilen Zoe, som ifølge bladet Motor er den elbilen som gir mest for pengene. I Europa er Zoe nå den mest kjøpte elbilen, som betyr en markedsandel på 13,2 prosent.

- Rekkevidden er 400 kilometer. Per i dag har vi ikke bompenger i Vesterålen, men skal du til Narvik eller Harstad, så må du ut med bompenger. Denne bilen har rekkevidde nok til å kjøre til begge byene. Harstad kjører du også tur/retur uten å lade, sier bilselger Håkon Jakobsen.

Han mener Zoe hevder seg godt blant de andre elbilene i markedet.

- Den har plass til fem personer, god bagasjeplass og lite støy. I tillegg er den miljøvennlig, sier Jakobsen.

I tillegg har også Renault en elektrisk varebil - Kangoo Z.E. - som gjør at de tar opp kampen med de tradisjonelle dieselvarebilene.

- Kangoo kommer snart i fornyet utgave med enda lengre rekkevidde enn tidligere, den er på 270 kilometer. Den vil være helt ypperlig for enkelte bransjer, for eksempel renholdsbyråer, sier bilselger Håkon Jakobsen.

Daglig leder Raymond Solheim har gått fra møbler til bil, og startet nylig i jobben hos Auto 3000 Sortland.  

Passer til Nord-Norge

- Passer et fransk bilmerke til våre nordnorske forhold?

- Ja, dette er tøffe biler som har gode vinteregenskaper. Mange av modellene leveres med firhjulstrekk, og rekkevidden på elbilen er brukbar selv om det er 10 minus, sier Jakobsen.

Renault er også det eneste bilmerket som tilbyr Wallbox og montering inkludert i prisen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.