Annonse fra Vesterålen Online AS
Gå til

Norges mest spennende journalistjobb finner du på Myre

Hva skal vi leve av når olja tar slutt, spør mange seg. I Øksnes vet de svaret. – Vi skal leve av fisken, vi skal leve av havet.

Det skjer veldig mye spennende i Øksnes. Det er flere store fiskeindustribedrifter, og til neste år kommer Primex med en ny, spennende fabrikk, som kanskje vil sette standarden for hvordan fremtidens fiskeindustribedrifter vil se ut. Midt i havna i Myre, har BioMar en stor fiskefôrfabrikk. Der produserer de fôr for flere milliarder kroner hvert eneste år. For bare et tiår siden var produksjon av fiskefilet ansett som et avsluttet kapitel. På Myre er tettheten av fiskefilet-linjer den største i Norge. Lokale fiskebåteiere har investert mange hundre millioner kroner i båter og kvoter. Kort sagt det er optimisme på Myre.

 -Vår flinke medarbeider har sagt opp jobben sin i VOL og bestemt seg for å skrive om fisk for Fiskeribladet. VOL skal satse videre i Øksnes, og vi leter derfor etter gode kandidater som har lyst til å skrive om alt det spennende som skjer i Øksnes, sier Geir Bjørn Nilsen, ansvarlig redaktør i VOL – Vesterålen Online.

Han ønsker seg først og fremst en journalist som har noen års erfaring med næringslivsjournalistikk.

-Skal journalisten bare skrive om fisk?

-Nei, det vil også bli en god del rapportering fra det øvrige dagliglivet i Øksnes.

 Silje Nilsen, selv øksnesværing, sier følgende om å jobbe som journalist i en kommune som Øksnes:

- Du har aldri en kjedelig dag som journalist i Øksnes, enten du skriver om næringsliv, politikk, kultur eller idrett. Her skjer det veldig mye, takket være alle de fine folkene som bor i kommunen. Som journalist i VOL blir kreativitet og egne ideer satt stor pris på, og du får noen svært trivelige, og ikke minst dyktige, kolleger.


Lyst å lese mer om stillingen? Trykk HER

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.