VOL MARKED

Nå starter kåringen av Årets butikkmedarbeider 2017

Husker du Torunn Olsen fra Bunnpris på Myre som vant «Årets butikkmedarbeider 2016»? Nå kan du snart nominere din kandidat til «Årets butkkmedarbeider 2017»

Med et rekordstort engasjement kåret vesterålingene i fjor frem Torunn, som til slutt kunne kose seg med ei helg på Thon Svolvær. Årsaken til engasjementet er enkelt: vesterålinger setter pris på alle de som står på døgnet rundt for at vi alle skal få den perfekte jula.

Husker du finalistene fra ifjor?

I år er det Sortland VGS – service og samferdsel, Jakobsen Engros AS, DNB bank og Flerfaglig Opplæringskontor i Vesterålen som står bak kåringen.

Nominasjonene foregår på Vesterålen Onlines Facebookside, og juryen vil kåre fem finalister 15. desember. Avstemningen kan du finne her.

Alf-Ole Reinholdtsen i Flerfaglig opplæringskontor i Vesterålen gleder seg til å ta fatt på kåringen.

Flerfaglig Opplæringskontor i Vesterålen:

– Vi jobber for å flere til butikkyrket, slik at vi får flere fagarbeidere som har ei faglig utdanning. Vi mener det er viktig for at de skal bli dyktige medarbeidere. Samtidig er det viktig for de ansatte at de får muligheten til å ta utdanninga. Og ikke minst er det viktig for bedriftene at de har ansatte som kan salg og service. Det er det som skaper bunnlinja og trygge arbeidsplasser.

Monika Henriksen hos DNB synes det er ekstra viktig å sette ekstra pris på butikkmedarbeiderne i denne tiden.

DNB:

– For oss i DNB er lokal handel viktig. Etter mange år i butikkyrket vet jeg hvor utfordrende det kan være i desember. Dagene kan være lange, men det viktigste er uansett at kunden får en god opplevelse. Og det mener jeg vi får i Vesterålen. Handelsnæringen er ei av de viktigste vi har i Vesterålen, la oss heie på den! sier Monika Henriksen på DNB.

Nina Kristensen hos Jakobsen Engros betjener kunder både via telefon og i butikken i en travel desember-måned.

Jakobsen Engros AS:

Hos Jakobsen Engros AS har de snart 20 års erfaring med å levere alt fra binders til gode uteklær til bedrifter i hele Vesterålen.

– Det er mange bedrifter som kommer til oss nå for å hente det de trenger til jul. Mange kjøper også uteklær til vintersesongen. Vi ser at folk er travle i denne tiden, og vi heier på næringa. For at vi skal lykkes, må butikkene lykkes. Derfor er det morsomt å kunne gi en ekstra oppmerksomhet til heltene våre.

Avdelingsleder Kjartan Eilertsen ved Sortland VGS, service og samferdsel foran noen av elevene på linjen.

Service og samferdsel Sortland VGS:

– Ved service og samferdsel på Sortland VGS har de utdannet medarbeidere, gründere og ledere til butikkfaget i mange år.

Vi tilbyr ulike spesialiseringer. De fleste har valgt praksisplasser innafor salgsfaget, som er et viktig fag for alle som jobber med salg. De gode butikkmedarbeiderne gjør hverdagen enklere for oss som kunder. På den måten at vi får det vi trenger av varer og tjenester lokalt.  Vi er avhengig av at butikkmedarbeiderne er kompetente, og kan tilfredsstille de økende behovene som vi som kunder forventer. Elevene lærer markedsføring, salg, kundebehandling og kundepsykologi. Service og samferdsel gjør elevene bedre rustet til å ha en karriere i butikkfaget, enten det er i egen butikk eller i andres butikk. Vi ser at av de utdannelsene vi har, ofte rekrutterer til nye bedrifter eller lederstillinger.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.