Norbil
Gå til

Aldri har Magnus opplevd lignende i sine 45 år i bilbransjen!

Nye Nissan LEAF har enorm forhåndsinteresse, og allerede er rekordmange biler kontraktert i Harstad og Vesterålen. Eksklusiv forhåndslansering er nå på fredag i Harstad, og påfølgende mandag på Sortland. Alle forhåndssalgene er gjort på en usett bil. Men det er ikke så rart skal vi tro Magnus Steffensen på Norbil i Harstad.

- Med et større batteri på 40 kWt kan den, basert på New European Driving Cycle, kjøre opp til 378 km per fulle lading. Fra 0 til 80 % batterikapasitet tar det bare en halv time å lade dette på en hurtiglader. I tillegg er bilen fullpakket av teknologi for å gjøre kjøreopplevelsen mest mulig behagelig og trygg. Bilen er en vakker og moderne bil å se på og den føles romslig i kupeen og bagasjerommet.

Bilen har lave driftskostnader, samt at den er er billig å forsikre og ha service på, og da skjønner man at den er populær.

80 prosent av kjøpere er førstegangskjøpere på el-bil. Dette kan skyldes den lange kjørelengden og i tillegg har den utgående Leaf kommet veldig godt ut i brukertester.

Norbil lanserte nylig den første og eneste hurtigladeren i Harstad. Kine Stavøy og Geir Ivar Nilsen fra Norbil, her foran ladestasjonen utenfor Norbils lokaler på Stangnes i Harstad.  

Nissan Leaf er den mest solgte elbil i verden og i Norge. Det som er så fint med denne bilen er at du lader bilen hjemme. Det er i tillegg kommet flere hurtigladestasjoner i vårt distrikt, så det føles trygt å kjøpe el-bil i dag.

Sammensetningen av teknologien i denne bilen får den til å føles svært moderne ut. Den er utstyrt med den spennende og effektive E-pedalen fra Nissan som hjelper deg å kjøre bedre, og er den første bilen i verden som gir mulighet for en-pedalsdrift. Det oppleves som en ny kjøreopplevelse der man er mer i ett med bilen og kjører mer smidig.

Funksjonen gjør at man kan velge å bare bruke den ene av de to pedalene. Man kan sette i gang bilen, akselerere, bremse ned, stoppe og holde bilen i ro ved kun å regulere trykket på pedalen. Det må prøves, da den med resten av teknologien gir en utrolig behagelig, morsom og sømløs kjøreopplevelse.

Christoffer-Antonsen og Hallgeir hos Vesterålen bil gleder seg til å presentere den ny Leaf til Vesterålinger.  

Salgsargumentene er mange med den fullverdige følelsen bilen gir, men noen kan nok tenke at den store interessen for bilen her i området skyldes bomringen. Christopher Antonsen på Vesterålen Bil kan derimot forsikre oss om at det ikke er tilfelle.

- I Vesterålen har vi ikke bomringer, men vi har fremdeles forhåndsolgt er stort antall av nye Nissan Leaf, og interessen har vært stor. Det er særdeles uvanlig å ha så mange kontrakter på en usett bil, og dette tyder på at man har stor tillit til produktet Nissan Leaf. Å kjøpe seg ny bil er en stor investering for folk flest, derfor er det bra at bilen er aggressivt prissatt og media omtaler bilen som en prisbombe. Det er jo rett og slett en morsom og utrolig sprek bil å kjøre med sine 150hk, og når den i tillegg er så fin å se på så skjønner jeg at kundene liker den.

At bilen er sprek må det ikke være noe tvil om, med et helelektrisk drivverk sørger den for en akselerasjon som umiddelbart «presser-deg-bakover-i-setet». Den har også batteripakken i bunn av bilen, som gir et lavt tyngdepunkt og sørger for skikkelig veigrep. Man kjører stilfullt og behagelig i fem-seteren med et overraskende stort bagasjerom på 435 l. I tillegg er det jo svært hyggelig at den har null utslipp og null forurensning, samt at driftsutgiftene er lave.

Tor Willy Paulsen som er 59 år og kommer fra Harstad, men bor nå på Andøya, stemmer fornøyd i.

- Jeg har vært interessert i LEAF siden 2011, og jeg har fulgt med på brukertester, kundeundersøkelser og forbedringene gjennom versjon 1 og 2 av bilen. Nå når den nye versjonen kommer, så er tiden inne da den passer bra med mitt kjøremønster. Den er støysvak, moderne og driftssikker. Jeg føler meg utrolig trygg på kjøpet da den har så mye fremtidsrettet teknologi og veldig lang kjørelengde. Dette er en revolusjon innen bil etter min mening! I tillegg blir den jo mitt bidrag til miljøet, så jeg gleder meg veldig til å få den levert i februar/mars.

Du kan oppleve lansering av Nissan på Norbil i Harstad fredag og lørdag, og på Vesterålen Bil mandag og tirsdag.

Vi har utvidet åpningstider disse lanseringsdagene. Vesterålen Bil var med på å sette opp den tredje hurtigladeren i hele Nord-Norge og første i Vesterålen. Norbil var med på å få på plass første og eneste hurtiglader i Harstad per dags dato. Vi er stolte av være pionerer i elbilverden!  Tut og kjør!

Åpningstid

Harstad, Norbil:                

Fredag 15.12: 08.00 – 18.00  

Lørdag16.12: 11.00 – 15.00

Vesterålen Bil:

Mandag 18.12: 08.00 – 18.00

Tirsdag 19.12: 08.00 – 18.00

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.