Vesterålen bil:
Gå til

El-bilen for alle.

Salgsargumentene er mange med den fullverdige følelsen nye Nissan Leaf gir, og noen kan nok tenke at den store interessen for bilen i Harstad-området bare skyldes bomringen.

Christopher Antonsen på Vesterålen Bil kan derimot forsikre oss om at det ikke er tilfelle.

-  I Vesterålen har vi ikke bomringer, men vi har fremdeles forhåndsolgt er stort antall av nye Nissan Leaf, og interessen har vært stor. Det er særdeles uvanlig å ha så mange kontrakter på en usett bil, og dette tyder på at man har stor tillit til produktet Nissan Leaf.

Christopher Antonsen hos Vesterålen Bil sier flere biler er forhåndsolgt i Vesterålen.

Norges mest solgte EL-bil er oppgradert med nytt batteri.

Alle forhåndssalgene er gjort på en usett bil. Men det er ikke så rart skal vi tro Magnus Steffensen på Norbil i Harstad.

- Med et større batteri på 40 kWt kan den, basert på New European Driving Cycle, kjøre opp til 378 km per fulle lading. Fra 0 til 80 % batterikapasitet tar det bare en halv time å lade dette på en hurtiglader. I tillegg er bilen fullpakket av ny teknologi for å gjøre kjøreopplevelsen mest mulig behagelig og trygg.

Magnus Steffensen hos Norbil As i Harstad har aldri opplevd et sllikt forhåndssalg.

E-pedal

Sammensetningen av teknologien i denne bilen får den til å føles svært moderne. Den er utstyrt med den spennende og effektive E-pedalen fra Nissan som hjelper deg å kjøre bedre, og er den første bilen i verden som gir mulighet for en-pedalsdrift. Det oppleves som en ny kjøreopplevelse der man er mer i ett med bilen og kjører mer smidig. Funksjonen gjør at man kan velge å bare bruke den ene av de to pedalene. Man kan sette i gang bilen, akselerere, bremse ned, stoppe og holde bilen i ro ved kun å regulere trykket på pedalen. Det må prøves, da den med resten av teknologien gir en utrolig behagelig, morsom og sømløs kjøreopplevelse.

Les mer om nyvinningene her

Gunstig startpris

Å kjøpe seg ny bil er en stor investering for folk flest, derfor er det bra at bilen er aggressivt prissatt og media omtaler bilen som en prisbombe. Det er jo rett og slett en morsom og utrolig sprek bil å kjøre med sine 150hk, og når den i tillegg er så fin å se på så skjønner jeg at kundene liker den.

Dinside.no: «Nissan leaf mye billigere enn konkurrentene»

At bilen er sprek må det ikke være noe tvil om, med et helelektrisk drivverk sørger den for en akselerasjon som umiddelbart «presser-deg-bakover-i-setet». Den har også batteripakken i bunn av bilen, som gir et lavt tyngdepunkt og sørger for skikkelig veigrep.

80 % av kjøpere er førstegangskjøpere på el-bil, men flere og flere kjøper nå elektrisk.

Det har vært rekordstort salg av nye Nissan Leaf. Bilene er kjøpt usett. En av dem som har bestilt er Tor Willy Paulsen som er 59 år og kommer fra Harstad, men bor nå på Andøya.

- Jeg har vært interessert i LEAF siden 2011, og jeg har fulgt med på brukertester, kundeundersøkelser og forbedringene gjennom versjon 1 og 2 av bilen. Nå når den nye versjonen kommer, så er tiden inne da den passer bra med mitt kjøremønster. Den er støysvak, moderne og driftssikker. Jeg føler meg utrolig trygg på kjøpet da den har så mye fremtidsrettet teknologi og veldig lang kjørelengde. Dette er en revolusjon innen bil etter min mening! I tillegg blir den jo mitt bidrag til miljøet, så jeg gleder meg veldig til å få den levert i februar/mars.

Opplev nye leaf på Sortland!

 

Du kan oppleve lansering på Vesterålen Bil mandag 18. desember og tirsdag 19. desember.

Vi har utvidet åpningstider disse lanseringsdagene. Vesterålen Bil var med på å sette opp den tredje hurtigladereren i hele Nord Norge og første i Vesterålen. Norbil var med på å få på plass første og eneste hurtiglader i Harstad per dags dato. Vi er stolte av være pionerer i elbilverden! Tut og kjør!

Følg arrangmentet vårt på Facebook for flere oppdateringer!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.