Sortland Auto
Gå til

Dette er bilmerket vesterålinger kjøper aller mest av

For ellevte år på rad kan Sortland Auto slå seg på brystet.

Ved hjelp av offentlig statistikk har Sortland Auto kommet fram til at Volkswagen er det mest kjøpte bilmerket i Vesterålen, når det kommer til nye biler og de bilmerkene som er representert i øyriket. Dette forteller Steinar Stephansen, daglig leder på Sortland Auto, som naturligvis er svært fornøyd, da de er en Volkswagen-forhandler.

FORNØYD LEDER: Steinar Stephansen er svært fornøyd med antall solgte biler i 2017.  

– Ærlig talt er jeg ikke overrasket, men jeg er veldig stolt av at vi har greid dette, sier Stephansen

Ladbare biler

Stephansen tror at årsaken til suksessen er det gode utvalget.

Sjekk hvordan de ansatte feiret hos Sortland Auto.

– Volkswagen har et bredt utvalg av modeller tilgjengelig for alle type bilinteresserte kjøpere. Da med biler som kan gi gode og spennende bilopplevelser, sier Stephansen.

Noe av det som har skapt mest interesse i år er de ladbare bilene.

GODT JOBBA: Espen K. Norum Næss (fremme) Petter Knudsen (fra venstre), Torkild Vassbotn og Bjørnar Beddari har alle bidratt til å gjøre Volkswagen til et svært populært bilmerke på Sortland.  

– Elbiler og ladbare hybrider blir stadig mer populære, da spesielt i år. Dette er et signal om at disse bilene blir mer og mer «vanlig» i distriktet, spesielt interessant er det i vårt distrikt som har vært som «diesel-land» å regne.

Nytenkende

I bilbransjen har utviklingen gått i rekordfart. For fire år siden solgte Sortland Auto den første elektriske bilen og ifølge Stephansen skal alle personbiler fra Volkswagen være elektriske innen 2025.

FEIRER: Lene Lydersen og Esther-Helen Skar feier bilåret som har vært med stor ståhei.  

– Det er en svært stor kundegruppe som har fossile biler som vi skal ta godt vare på i mange år. Samtidig blir det vår oppgave og blant tilby befolkningen den nye teknologien som kommer og være tilstede i markedet.

Stephansen opplever at dette også er blant årsaken til at kundene stadig kommer tilbake til dem.

– Vi har bygget en kultur her hvor alle er veldig engasjerte, samtidig som vi er nytenkende og har omtanke for våre kunder. Det opplever jeg som svært viktig.

Mange generasjoner

For det hører til historien at bestefar som handler sine biler på Sortland Auto kommer for å handle bil også til barnebarnet, samtidig som også det unge paret med baby på fanget kommer for å kjøpe sin første familiebil.

– Vi har alltid etterstrebet å presentere det store modellspekteret til Volkswagen til folkene som bor i Vesterålen slik at de finner et produkt de er fornøyd med. I tillegg får vi også vist modellene våre på en god måte på bilhuset og vi har fantastiske ansatte som er kunnskapsrike og flinke.

Lang historie

Siden 60-tallet her det vært solgt Volkswagen på Sortland, i 1995 ble Sortland Auto dannet.

KLAR FOR 2018: Alf K. Johansen (foran til høyre), Øyvind Ø. Sivertsen, Tore Gustavsen, Aleksander Arntsen skal jobbe for at Volkswagen blir det mest kjøpte bilmerket på Sortland, også i 2018.  

– Noe av de største endringen er at bilene er blitt mer fullpakket med innovasjoner og Car-Net, med alt av tekniske installasjoner som traffic assist, city nødbremse og andre førerassistent-systemer. Samtidig som at de beveger seg mer og mer inn i den elektriske verden.

I 2018 er målet for Sortland Auto at Volkswagen fortsatt skal være det mest solgte bilmerket i Vesterålen.

– I tillegg skal vi tilby kundene våre de fantastiske produktene og de nye modellene som kommer. Blant annet T-roc i 2018, som er en skikkelig «fighter-bil». Så da må jeg bare ønske alle et riktig godt nytt år, og så ses vi i 2018, sier Stephansen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.