Stemt frem av vesterålinger: «Sko-Line» er Årets Butikkmedarbeider!

Vesterålingene skulle stemme frem én person i Vesterålen som de mener gjør det verdt å handle lokalt. Publikum har talt, og Årets Butikkmedarbeider 2017 er Line Henriksen.  

– Hæ, e det mulig? Nu e det like før æ byinn å sip! er den første reaksjonen vi får når vi overrasker Line på jobb.

Til daglig driver hun Skohjørnet AS på Melbu. De som nominerte henne mente at Line «alltid er blid og hjelpsom», «er ei som yter det lille ekstra» og at «folk kommer langveis fra for å handle i butikken hennes».

Line Henriksen er Årets butikkmedarbeider 2017.

Det lille ekstra

Engasjementet i årets avstemning har vært enormt, og det er tydelig at vesterålinger ønsker å sette pris på de som står bak disken og gjør handleopplevelsen litt bedre.

I ei tid der prisene presses og netthandel overtar mye av omsetningen fra flere bransjer, er det kanskje ekstra viktig at de fysiske butikkene gir kundene gode grunner til å fortsatt handle hos dem. Alle finalistene i årets avstemning er slike gode grunner, og engasjementet rundt Årets Butikkmedarbeider viser med all tydelighet at folk fortsatt setter pris på kompetansen, smilet og «det lille ekstra» som mennesker bak disken kan gi.

– Jeg er veldig glad for at folk setter pris på jobben jeg gjør, forteller en ydmyk vinner.

Her er juryen som plukket ut finalister i kåringen av Årets Butikkmedarbeider i Vesterålen 2017. Rekordmange gode kandidater gjorde at utvelgelsen ble ei hyggelig utfordring for juryen.

Glad i mennesker

En av kundene som er innom Skohjørnet mens vi er der virker ikke like overrasket som Line over at hun vant: - Nei, det måtte bli henne. Hun er proff på det hun holder på med, og hun er åpenbart glad i mennesker. Hun blir faktisk glad for at du kommer inn i butikken, og det er ikke bare fordi hun skal prøve å selge deg noe. Folk elsker rett og slett å komme hit, skryter han.

Line Henriksen er et utmerket eksempel på ett av fortrinnene en fysisk butikk kan ha. Nå kan hun se frem til ei helg på Thon Svolvær – vel å merke etter at årets julehandel er overstått.

Årets Butikkmedarbeider 2017 er et samarbeid mellom Sortland VGS – service og samferdsel, Jakobsen Engros AS, DNB bank og Flerfaglig Opplæringskontor i Vesterålen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.