Finn de gode tilbudene på vol.no

Vol.no presenterer et nytt konsept som skal gi deg en oversikt over det lokale tilbudet i Vesterålen.

Lokale tilbud

Karusellen "Lokale tilbud" gir en oversikt over hva noen av butikkene i Vesterålen har å by på av nyheter og tilbud. Det går bare noen få sekunder fra butikken legger ut et innlegg fra sin Facebook eller Instagram -side til du ser det i karusellen. Her er det bare å følge med på ferske nyheter som kommer med jevne mellomrom.

 

Hilde Merethe Hansen oppdaterer nyheter og tilbud fra Bagorama Skibsgården i "Lokale tilbud"-karusellen

Finn de nærmeste tilbudene

Karusellen er kategorisert etter kommune slik at det skal være lett å finne tilbudene nærmest deg. Slik at du alltid bare er et tastetrykk unna de beste tilbudene.

 

E. N. Ediassen i Sortland sentrum legger ut tilbud og nyheter om hvordan du får du fikset klokkene, tatt hull i ørene og renset smykkene.

Følg med i karusellen og kanskje akkurat det du trenger dukker opp!


 

Vil du ha dine tilbud i karusellen?

Vil du ha dine tilbud og nyheter i karusellen? Ta kontakt med oss og vi registrerer din SoMe- konto på få minutter. Slik at du får mulighet til å nå kundene dine på forsiden av vol.no.

Facebook endrer hva som vises i nyhetsfeeden. Les 5 tips her.

Er du interessert kan du ta kontakt med Magdalena Hestholm på tlf. 926 81 408 eller sende mail til magdalena@vol.no.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.