Bil i Nord
Gå til

Vinn jobb og stipend på 10.000 kroner

Ønsker du å jobbe i bilbransjen? Nå har du mulighet til å konkurrere om garantert jobb og et stipend på 10.000 kroner.

Bil i Nord utlyser nå et stipend for ungdom i Nordland, Troms og Finnmark på 10.000 kroner – i tillegg til garantert jobb.

Selskapet er Nord-Norges største bilkonsern og har ti avdelinger i Nord-Norge.

– Vi er i vekst og trenger stadig flere engasjerte medarbeidere med rett kompetanse. Hos oss får du en spennende og dynamisk arbeidsplass med engasjerte kollegaer og stort rom for utvikling, sier Morten Skouge, ettermarkedssjef i Bil i Nord.

Ettermarkedssjef Morten Skouge i Bil i Nord etterlyser lærlinger som er nysgjerrig og interesssert i bilfag. 

Gjennom konkurransen ønsker Bil i Nord å stimulere flere til å velge bilfag som yrkesretning. 

– Vi håper flere velger bilfag. Selv om bilbransjen endrer seg kraftig de neste årene, vil bil alltid være der og aspekter ved bil vil alltid kreve menneskelig kontakt og kompetanse. Du trenger ikke være den beste på skolen for å søke på stipendet, men du må være den hardeste arbeideren i rommet, den som står opp tidlig og virkelig ønsker å ha jobb! Du må være klar for å bli et medlem av Nord-Norges største bilforhander Bil i Nord, sier Skouge.

Konkurranseregler:

  1. Søkeren må ha avsluttet ungdomsskolen, har planlagt å begynne eller er begynt på bilfag under videregående opplæring.
  2. Søkeren må ha bostedsadresse i Nord-Norge.
  3. Søknaden må sendes skriftlig
  4. Søknaden må inneholde følgende tre punkter:
    1. Hvorfor vil du jobbe i Bil i Nord?
    2. Hvorfor vil du bli mekaniker?
    3. Kort beskrivelse av deg selv.

Vi garanterer jobb og et stipend på 10.000 kroner til en person som går ut av ungdomsskolen og tildeles læreplass hos oss.

Stipendet forutsettes at læretiden fullføres i Bil i Nord og fagprøves bestås. Halvparten av stipendet utbetales første arbeidsdag som lærling, og resterende når lærlingtiden er fullført og fagbrevet bestått. 

Søknadsfrist: 23. mars 2018

Spørsmål om stipendet kan stilles til ettermarkedssjef Morten Skouge telefon 928 88 360. Er du interessert? Send en søknad per epost til morten.skouge@bilinord.no

Lærlingene David Martinussen (delelager), Christian Nicolaisen (bilmekaniker), Rikke Johansen (hjulutrustning), Edvin Brox (hjulutrustning) og Bjørn Johansen (bilmekaniker) stortrives hos Bil i Nord.  

 
 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.