Monter
Gå til

Her er de viktigste endringene

I februar 2018 gikk byggevarehuset Per Strand over fra Byggmakker til Montér. Mange lurer på hva som er annerledes og hvordan dette påvirker deres kundeforhold.

Svaret er at mye blir likt og noe blir annerledes. Her er de viktigste endringene.


Erik, Jørn og Svein Åge står klar til å ønske nye og gamle kunder velkommen til Montér på Sortland.

Om kundekort
De som har et godt kundeforhold og rabattavtaler hos Per Strand vil selvfølgelig beholde disse. De samme kundekortene kan benyttes men vil få tilbud om Montér-kort i stedet. Det er samme kortleverandør så det utgjør ingen forskjell for kunden.


Samme kunnskap – samme kapasitet – større utvalg!

Norges største byggevarelager i Kristiansand
Du vil finne alle kvalitetsvarene du er vant til, i tillegg vil vi forbedre sortimentet. Vi kan også levere kjøkken ferdig montert som en totalentreprise. For å oppnå en strømlinjeformet leveranse har vi satset alt på én produsent – Aubo.

Med et sortiment som fungerer for proffen vil det også fungerer for forbrukeren. Jørn deler gjerne av sin lange erfaring med de som kommer innom.

Fokus på proff fra starten

- Utgangspunktet er at vi selger 75 prosent til proffen. Vi tror at hvis vi har et sortiment som fungerer for proffen, så fungerer det for forbrukeren. Vi merker at forbrukeren i større grad ønsker de proffe varemerkene. Derfor har vi valgt å ha fokus på kjente varemerker, vi ønsker å tilby kvalitet - som for eksempel verktøy fra DeWalt og Makita, men tilbyr selvfølgelig også rimeligere produkter når pris er viktigst.


I kjøkkenavdelingen får du god hjelp til å tegne ditt kvalitetskjøkken.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.