Gå til

Ta med familien til Blåbyhallen – nå blir det folkefest

Hold av 29. september. Da arrangeres tidenes familiefest, og initiativtaker Christel Vråberg Thunestvedt håper at hele Sortland stiller.

- Dette er en overrekkelsesfest for hele familien i anledning lanseringen av supportergenseren, og hele Sortland er invitert til skikkelig god stemning i Blåbyhallen, forteller Christel.

Det vil bli aktiviteter for barn og unge, kulturelle innslag, salg av mat og drikke og popkorn, sukkerspinn og slush.

Alle som kommer har også store vinnermuligheter i et lotteri.

- Jeg har samlet inn fine premier fra Sortland handelsstand, og mange bedrifter har bidratt med premier, sier hun entusiastisk.

Bedriftene du kan vinne premier fra er Agent, Herregalleriet, Norli, Uniklipp, Tilbords, XL-Bygg, Eurosko, Bik-Bok, Carlings, Kitchen, Wrabe, Blomsterbutikken, Bare barn, Studio 1 frisør, Telenorbutikken, Intersport, Jack & Jones, Sortland hud og fotterapi, Ringo, Vesterålskraft, Altibox og Sport 1.

Fest for alle

- Dette er en folkefest for alle. Det blir arrangert straffekonkurranse med spillere, det blir hoppeslott og fotballdart, sier Christel.

Hun arrangerer fest for å gi noe tilbake til bedriftene som har stått på for Sortland IL, og for å samle mennesker til en hyggelig stund. I tillegg er det for å overrekke supportergenserne, som gir klubben mulighet til å tjene 150.000 kroner.

Christel er ikke i tvil om at det er viktig at Sortlands befolkning stiller opp for Sortland IL.

- Det er viktig at alle tar i et tak hvis vi skal fortsette å ha et tilbud med fotball for barn og unge. De små har gjerne et ønske om å komme på a-laget en gang, og da er det viktig at vi fortsatt har en klubb og et a-lag. Derfor er denne innsamlingen en fin måte å hjelpe på, sier hun.

Trenger frivillige og kakebakere

Det koster ingenting å komme på festen, men det vil bli en liten sum å betale for mat og drikke.

- Jeg trenger frivillige til kafe og loddsalg, jeg trenger kakebakere og gjerne noen flere som ønsker å underholde, sier Christel.

De har allerede fått med Kiwi og Bunnpris som sponser med mat til festen.

Hun håper å fylle hele Blåbyhallen lørdag 29. september, klokken 15.00.

- Dette skal bli en stor og fin dag for alle, og jeg gleder meg! avslutter hun.

Meld deg på arrangementet her: https://www.facebook.com/events/2100841676910747??ti=ia

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.