Uniklipp
Gå til

NYE FRISØRER: Paula Korsgaard (36) og Nina Cathrin Gabrielsen (21) har begynt på Uniklipp. 

Nå blir Uniklipp «ny» - har ansatt tre nye frisører!

Den nesten 40 år gamle Sortlands-salongen går den hektiske førjulstiden i møte med hele tre nye ansikter i salongen.

Hvis det er én ting Sortlands-salongen Uniklipp er spesielt opptatt av, så er det at de aldri skal slutte å utvikle seg. Dét gjør de ved å følge med på trender og oppdatere seg på nye teknikker – men også ved å innimellom hente inn ferskt blod til salongen.

SALONG: Uniklipp på Sortland. 

 

Denne måneden har Uniklipp fått hele to nye frisører på plass i teamet: Paula Korsgaard (36) og Nina Cathrin Gabrielsen (21).

– Dyktige frisører

Dét er daglig leder Lise Kristin Finden strålende fornøyd med:

– Uniklipp har i november fått inn to utrolig dyktige frisører i Nina og Paula, og faktisk kommer det ett ytterligere tilskudd til frisørteamet vårt, røper hun.

1. desember blir nemlig Ina Therese Johansen (23), som per i dag jobber på Salong 2000, en del av Uniklipp-familien.

BEGYNNER SNART: 1. desember kommer Ina Therese Johansen også til Uniklipp.  

– Ina er en motebevisst person som elsker å leke med farger, oppsett, fletter, styling og moteklipper. For henne er det viktig at kunden føler seg trygg, og får det resultatet de ønsker, sier Finden.

Johansen har hatt svennebrev i ett år.

Kundetekke

Paula Korsgaard kommer fra Stokmarknes, men har de siste to tiårene bodd blant annet i London og Oslo. I Oslo drev hun egen salong. Nå har hun flyttet hjem, og var fra mandag 19.november klar for en hverdag som del av Uniklipp-teamet.

 

– Vi er kjempeglad for å få inn en frisør med så mye erfaring som Paula har. Hun er veldig god på klipp og farge, og jobber bestandig for at kunden skal få noe nytt. Hun er opptatt av at de skal gå hjem med en følelse av å ha fått «det lille ekstra», sier Finden.

NY: Paula Korsgaard, 

– Paula har dessuten et fantastisk kundetekke! Etter kun få dager på Uniklipp, har hun allerede fått masse kunder. Hun strekker seg alltid langt for at kundene skal bli fornøyde med opplevelsen i salongen, fortsetter hun.

Farge og klipp

Nina Cathrin Gabrielsen startet som lærling i 2015 og tok svennebrevet i 2017. Lise Finden forteller at Nina har utmerket seg på flere områder – blant annet på klipp av kort damehår.

– Hun er også veldig god på farge, og vil gjerne utvikle seg enda mer innenfor det. Dessuten er hun veldig behagelig mot kundene, sier Finden.

NYANSETTELSER: I november har frisørene Paula Korsgaard og Nina Cathrin Gabrielsen blitt en del av Uniklipp-familien. 

Også Gabrielsen er hjemflytta vesteråling:

– Nina kommer fra Sortland, men tok utdannelsen sin i Bodø. Hun har jobbet et år i herresalongen vår «Den misunnelige frisør» her på Sortland, men hadde nå lyst til å prøve seg mer på damehår, forteller Finden.

– Spennende med nytt team

I tillegg til Finden, Gabrielsen og Korsgaard består nå Uniklipp-teamet av frisør Ida Christin Kvaalen, samt Johansen, som starter i jobben 1. desember.

NYTT TEAM: Frisør Ida Christin Kvaalen og daglig leder og frisør Lise Kristin Finden har nå fått to nye kollegaer på Uniklipp, og venter snart en tredje. De gleder seg til å gå førjulstida i møte med splitter nytt frisørteam.  

 

– Det er kjempespennende med et nytt team, og alle de tre nyansatte er dyktige frisører, samt behagelige og kreative mennesker. De har forskjellige felt de liker å jobbe med, og derfor vil det være mulig for kunden å finne sin egen favorittfrisør hos oss, sier daglig leder Finden.

Ny kunnskap

Hun gleder seg til å gå førjulstiden i møte med alle sine nye ansatte:

– Det er dessuten både viktig og spennende for salongen å få inn nye mennesker. Vi lærer av hverandre, og det er alltid nye teknikker og ny kunnskap å hente. Dessuten er nye ansatte alltid et friskt pust i en salong som har funnets lenge, sier Finden.

– Vi har alltid hatt et godt miljø på jobb – og det kommer vi til å fortsette med!

Uniklipp ble startet opp på Sortland i 1980 av frisørmester Lidvin Finden. I dag drives den av Lidvins datter Lise Kristin Finden.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.