E.N. Ediassen
Gå til

- Å handle i nettbutikken vår, er som å handle i butikk hos oss

Som landsdelens eldste urmakerforretning, har E.N. Ediassen mye kunnskap og kompetanse om ur, gull og sølv. I tillegg til å drive butikk med tilhørende urmakerverksted, har E.N. Ediassen nettbutikk.

Eier og daglig leder Edward Ediassen har selv jobbet 20 år som urmaker, men det er flere av hans ansatte som også har lang erfaring.

- Vi har ansatte som har jobbet i over 40 år og alle som jobber hos oss har lang erfaring innenfor servicebransjen. Vi setter service høyt og strekker oss lenger for kunden enn det utenlandske nettbutikker gjør. Alle spørsmål blir besvart hele døgnet og det skal være en trygghet for kunden å vite at vi har vært i bransjen siden 1895, sier Edward Ediassen.

EDIASSEN: Enok Nikolai Ediassen, grunnlegger av E.N. Ediassen, med barna Jens, Anna og Ursula.  

 

- Fem års reklamasjonsrett

Når man handler i nettbutikken til E.N. Ediassen, påløper det ingen skjulte avgifter i ettertid.

- Fordelen med å handle i vår butikk kontra utenlandske nettbutikker, er at det ikke er noen skjulte avgifter som for eksempel toll. Ved å kjøpe klokke hos oss, har kunden fem års reklamasjonsrett på varen, ifølge kjøpsloven. Dette får man ikke i en utenlandsk nettbutikk, hvor kun fabrikkgarantien på 2 år gjelder, forteller Edward.

Ut året er det fraktfri levering ved bestilling i nettbutikken.

NETTBUTIKK: E.N. Ediassen har et stort utvalg av klokker i sin nettbutikk.  

 

- Samme rettigheter.

Den prisen som vises i nettbutikken, er den prisen kunden betaler.

-Å handle i nettbutikken vår, er som å handle i butikk hos oss. Kunden har de samme rettighetene og kan komme i butikk for å få tilpasset klokken eller andre justeringer. Det er heller ingen forskjell prismessig på nettbutikk og fysisk butikk, sier Ediassen.

E.N. EDIASSEN: Sortland kommunale handel 

 

E.N. Ediassen er forhandler av flere kjente klokkemerker, deriblant Certina, Tissot og Seiko.

- Vi har sertifisert verksted for alle klokkemerkene vi selger og vi er autorisert forhandler av alle disse merkene. En annen ting er at vi har et stort nettverk av andre urmakere, dersom noen har et ønske om en spesiell klokkemodell vi ikke har inne selv, sier Edward.

Se hele utvalget av klokker her.

BUTIKK: E.N. Ediassen 

 

Populær julegave.

Det er både trygt og enkelt å kjøpe julegavene i nettbutikken til E.N. Ediassen.

- En klokke som blir populær under treet i år, er Certinsa DS PH 200 M. Her har Certina gjenoppliva en modell fra tidlig 70-tallet. Klokka var en av tre klokker som fikk mest oppmerksomhet på Baselmessen, blant annet i konkurranse med Rolex. Denne klokka har vi venteliste på nå, men vi vil få inn flere eksemplarer i løpet av desember, forteller Edward.

E.N. Ediassen har siden 1917 holdt til i Strandgata 19 sentralt i Sortland, mellom Sortland storsenter og Skibsgården senter.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.