Trollfjord Bredbånd
Gå til

Slik får du ferskt, nordisk innhold rett i lomma

Nordisk Film har lansert en ny strømmetjeneste, Nordisk Film+, som gjør at Get-kunder får tilgang til enda flere norske, nordiske og internasjonale storfilmer – rett i appen!

Torsdag 14. februar inviterte Trollfjord Bredbånd kunder og samarbeidspartnere til en eksklusiv førpremiere av den nye, norske storfilmen «Amundsen».

– Vår TV-partner Get sponser filmen «Amundsen», og derfor syntes vi dette var en perfekt anledning til å sette litt ekstra pris på kundene våre, forteller markedssjef Marthe Hov Jacobsen i Trollfjord Bredbånd.

– Ettersom vi stadig er ute på veien, og får flere kunder i Nordland og Troms, var det på tide å ta et arrangement hjemme i Hadsels storstue, Hurtigrutens Hus på Stokmarknes. Det er fint å kunne gjøre litt ekstra for kundene våre, som har vært med oss gjennom snart 17 år, fortsetter Jacobsen.


 

Les også: Wifi-ekspertens tips: Slik får du trådløs dekning i hele huset.

Godt, nordisk innhold

«Amundsen» handler naturligvis om polfareren Roald Amundsen, og filmen er regissert av Espen Sandberg – en av regissørene bak tidligere storfilmer som «Max Manus» og «Kon Tiki». Alle er de gode eksempler på nordisk kvalitetsfilm.

Og dét er noe Trollfjord Bredbånd setter høyt. De tilbyr som nevnt TV fra Get, og med Get-appen er det superenkelt å nyte godt TV-innhold og gode filmer hvor som helst, når som helst.

– Vi vet at nordmenn elsker norske og nordiske filmer og serier. Å støtte opp under norsk film, norsk underholdning og norsk kulturhistorie er en del av samfunnsoppgaven og samfunnsansvaret vårt som TV-distributør. Get distribuerer innhold til over en halv million nordmenn, og vi er opptatt av å balansere innholdet fra strømmegigantene med det som faktisk lages her hjemme i Norge, sier Jacobsen.

Ny strømmetjeneste

Markedssjef Jacobsen mener det norske innholdet han trenge litt drahjelp for å være synlig mellom alt innholdet som tilbys fra store internasjonale produsenter.

– Som først i Norge har Get derfor åpnet enda et filmunivers med en Nordisk vri, som vi vet folk kommer til å digge, sier hun.

Nordisk Film lanserte nemlig i desember strømmetjenesten Nordisk Film+, i samarbeid med Get.

– Du kan selv enkelt velge tjenesten på «Min Side» på trollfjord.no, uten ekstra kostnad. Nordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene, kombinert med sterke titler fra hele Norden. Tjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum. Hver uke legges nye filmer til Nordisk Film +, så det er alltid en god filmopplevelse å se frem til med tjenesten.

Se film og TV på farta

Med TV fra Get setter kunden selv sammen den TV-pakken som passer best. Man kan velge mellom et stort antall TV-kanaler, strømmetjenester og filmtjenester, som man legger til og trekker fra i pakken sin, akkurat som man vil.

Med Get-appen har man mulighet til å kose seg med alt fra Oscar-vinnende Hollywood-filmer, til aktuelle TV-serier og norske storfilmer – uansett hvor man måtte befinne seg.

– Folk ser stadig mer TV på farten, enten man er på hytta, i campingvogna, på fly eller buss. Get har lansert både offline- og opptaksfunksjon i tv-appen og på nett-tv, som gjør at man nå kan ta med mye bra innhold på farten, forteller Jacobsen.

– Med den nye offline-funksjonen kan man laste ned serier og filmer i Get-appen, og se dem uten at man er avhengig av mobildekningen eller wifi. Offline er tilgjengelig for alle Get-kunder på både mobiler og nettbrett, og alt innholdet på Nordisk Film+ blir tilgjengelig for offline-funksjonen.

 

Med Get TV-app får du:

  • Direkte tv fra over 60 kanaler og tv-guide med komplett oversikt over hva som går på tv
  • Et stort utvalg nye og klassiske kvalitetsserier fra HBO Nordic
  • Tv-arkiv med programmer fra opptil de siste 30 dagene
  • Et helt univers med underholdning for barna som de kan se når de vil
  • Søk som hjelper deg å finne akkurat det innholdet du leter etter
  • Med Get tv for Apple TV 4, PC/Mac og mobil/nettbrett kan du se hvor du vil i hele EU
  • Automatisk avspilling av neste episode
  • Start forfra slik at du aldri går glipp av starten
  • Pause og spole også i live innhold
  • Offline – last ned innhold og ta det med deg på farten

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.