Trollfjord Bredbånd
Gå til

«Pakketipset» som redder sommerferien

Synes du det er stressende å pakke til sommerferien? Dersom du har TV fra Get er det i alle fall én ting som er enkelt å «pakke»: underholdningen!

Vi har alle vært der – sommerferien nærmer seg, og det er på tide å pakke kofferten, sekken eller veskene til turen. Enten man skal på interrail, telttur, feriere på hytta, eller ta fly til sydligere strøk: pakking krever planlegging.

Hvor mange t-skjorter trenger man egentlig? Og hvor mange par sokker? Hvor la man sandalene etter ferien i fjor? Og hva skal ungene ha med seg?

«Pakk ned» underholdning

Én ting som derimot skal være enkelt å pakke, er underholdning nok til hele turen. Har du TV fra Get kan du enkelt laste ned Gets tv-app til mobil, nettbrett eller smart-tv. Da har du pakket alt du trenger av underholdning til sommerferien – bare ved hjelp av et par tastetrykk!

– På appen har du tilgang til alt innholdet i TV-pakken din! Du kan streame TV fra favorittkanalene dine i realtid, og du kan se filmer, serier og barneinnhold, forteller markedskonsulent i Trollfjord Bredbånd, Einar Haugerud Pettersen.

UNDERHOLDNING: Med Get-appen har du plenty av underholdning til ferien, forteller markedskonsulent Einar Haugerud Pettersen i Trollfjord Bredbånd. Men kan også laste ned innhold, og se det offline.  

 

Trollfjord Bredbånd tilbyr TV fra Get, og ønsker å minne alle kundene sine på å laste ned TV-appen for å få full nytte av TV-pakken sin.

Kan brukes i hele EU

– Faktisk kan du se TV i Gets TV-app i hele EU! Det betyr at du for eksempel slipper å se på spanske TV-kanaler, selv om du ferierer i Spania. Så lenge du har Get-appen kan du følge med på både nyhetssendinger og favorittserier på norsk TV! Du kan rett og slett se TV som du bruker å gjøre hjemme, fortsetter Pettersen.

Har man med seg en laptop på reisen, kan man også benytte seg av Get Nett-TV, der alt av innholdet finnes tilgjengelig – akkurat som i appen.

Offline-funksjon

En annen meget ferie-kompatibel funksjon i TV-appen er muligheten til å laste ned innhold.

OFFLINE: Har du en lang flytur foran deg, kan du laste ned en serie eller en film i forkant, og se den på reisen - uansett om du har nett eller ikke.  

 

– Da kan man laste ned serier eller filmer, og se dem i offline-modus seinere. Det er helt perfekt for reiseetapper der man ikke har tilgang på wifi eller mobildata, eller dersom man skal feriere et sted der mobildataen er dyr, sier Pettersen.

Har du for eksempel en lang flytur foran deg, kan du laste ned en serie eller en film i forkant, som du kan se uavhengig av om du har tilgang på nett eller ikke.

– Det kan særlig være smidig dersom man reiser med barn, råder Pettersen.

Chromecast

Ønsker man å se favorittprogrammene sine på en TV-skjerm i ferien, anbefaler Pettersen folk å pakke med seg en Chromecast eller Apple TV. Da kan man enkelt sende serier eller film fra Gets TV-app til TV-skjermen.

­– Appen gir deg mulighet til å se hva du vil, hvor du vil, når du vil, sier Pettersen.

– Enklere og bedre blir det knapt!

Les mer om Gets TV-app her!

--------

SLIK LASTER DU NED INNHOLD:

Nå kan du laste ned filmer og serier i offline-modus, slik at du kan bli underholdt på farta uten å bruke mobildata.

Slik gjør du det:

 • Sørg for at du har siste versjon av Get TV-appen.
 • Gå til «Nedlastinger» i menyen.
 • Velg «Finn mer å laste ned».
 • Klikk på nedlastingssymbolet (pil ned) når du har funnet det du vil se.
 • Nedlastingen er fullført når pilen endrer seg til et hake-symbol.
 • Innholdet du laster ned er tilgjengelig i 30 dager, og etter at du har startet en avspilling er det tilgjengelig i 48 timer. Filmer du har lastet ned og leid er tilgjengelig i 48 timer etter leietidspunktet.

*Innhold fra HBO Nordic, FilmFavoritter, TVT Play, TV-arkivet og Disney Channel Xtra kan ikke lastes ned.

MED GET TV-APP FÅR DU:

 • Direkte TV fra over 60 kanaler og TV-guide med komplett oversikt over hva som går på TV
 • Et stort utvalg nye og klassiske kvalitetsserier fra HBO Nordic
 • TV-arkiv med programmer fra opptil de siste 30 dagene
 • Et helt univers med underholdning for barna som de kan se når de vil
 • Søk som hjelper deg å finne akkurat det innholdet du leter etter
 • Med Get TV for Apple TV 4, PC/Mac og mobil/nettbrett kan du se hvor du vil i hele EU
 • Automatisk avspilling av neste episode
 • Start forfra slik at du aldri går glipp av starten
 • Pause og spole også i live innhold
 • Offline – last ned innhold og ta det med deg på farten

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.