Bil i Nord
Gå til

Siste sjanse på fredag: Sjekk denne gunstige bilrenta

Med rabatterte priser og en svært fordelaktig rente, har du nå siste sjanse til å gjøre bilkupp på Volvos nyeste modeller.

Bil i Nord har i hele sommer hatt kampanje på en rekke nye Volvo-modeller til 0,49 prosent rente.

– Kampanjen gjelder for leasing av lagerførte 2019-modeller. Det er allerede rabatterte priser på bilene, og i tillegg får man en meget gunstig rente på 0,49 prosent. Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 30. august 2019, sier daglig leder Petter Jørgensen hos Bil i Nord Harstad.

Her kan du se hva som inngår i utstyrspakken Momentum.

Normal rente for bilfinansiering ligger på 3-4 prosent. I kampanjen tilbys kundene en rente på 0,49 prosent de første tre årene.

– Dette er en meget gunstig rente, forteller Jørgensen. 

Les også: Finn bilen som passer til deg.

Populære modeller

XC90 T8 R-design, XC60 T8 R-design, V90 T8 R-design og V60 T8 R-design er noen Volvo-modellene som er med i leasingkampanjen til Bil i Nord.

– Dette er store romslige biler, og mange av de populære bilene vi selger mye fra før, sier Jørgensen.

Her kan du se hva som inngår i utstyrspakken R-design.

For salget av ladbar hybrid har virkelig tatt av.

– Mange velger ladbar hybrid når de skal ha ny bil. Da kan du kjøre cirka 3-5 mil på strøm, avhengig av modell. Svært mye av kjøringen til de fleste er småkjøring til og fra jobb og aktiviteter. Er du flink å lade, kjører du som regel bare på strøm. Det gir et lavt forbruk og rimelig drift, sier Jørgensen.

POPULÆR: De siste årene har salget av hybridbiler økt kraftig. 

– I tillegg fungerer bilene veldig bra på langkjøring. Da jobber bensinmotoren, og el-motoren sømløst sammen, noe som gir overskudd av krefter og et fornuftig forbruk. Da regenereres strøm ved for eksempel bremsing, slik at el-motoren gjør mye av jobben på de lette partiene. Mange av kundene våre har blitt positivt overrasket over forbruket på langturer, forteller Jørgensen videre.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Les også: Derfor velger nordlendinger ladbar hybrid.

Gir handlefrihet

Finansieringstilbudet med den svært fordelaktige renta gjelder ved bestilling av lagerførte modeller så langt lageret rekker. Bilene er rabattert, i tillegg til den gunstig leasing-renta, forteller Jørgensen.

I tillegg til de nevnte modellene, får du også samme rente på andre Volvo-modeller.

Her kan du se hva som inngår i utstyrspakken Inscription.

– Men det er kun de nevnte modellene som er rabattert. Her får du opptil 29.990 kroner i rabatt, sier Jørgensen.

I eksemplet som Jørgensen legger fram, har han tatt utgangspunkt i en Volvo XC90 T8 H-d til drøye 1.100.000 kroner.

– Med tilbudsrenta vil man i løpet av nedbetalingstiden ha en total besparelse på i overkant av 49.000 kroner. Dette inne­bærer en betydelig handle­frihet for den som kjøper ny bil med dette tilbudet, sier selgeren.

KAMPANJE: Petter Jørgensen, forteller om leasingkampanjen til Bil i Nord. 

– Hvis man i tillegg tar med at bilen er rabattert med 29.000 kroner, kan man spare 80.000 kroner, forteller Jørgensen videre.

For å kunne benytte seg av den fordelaktige renta på 0,49 prosent, stilles det krav til innskudd. Minimums-innskuddet på de ulike Volvo-modellene er følgende:

  • XC90 T8 R-d: Kr. 99.900,-
  • XC60 T8 R-d: Kr. 99.900,-
  • V90 T8 R-d: Kr. 79.900,-
  • V60 T8 R-d: KR. 69.900,-

– Hvis innskuddet er på halvparten av minimums-innskuddet, vil kundene få en rente på 1,49 prosent, avslutter Jørgensen med.

Klikk her for å se utvalget av Volvo-modeller i kampanjen.

*Rentebetingelsen (0,49%) gjelder ved kontraktsinngåelse innen 30. august 2019. Kjørelengde 15 000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, levering. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Avbildet bil er et eksempel, og kan ha ekstrautstyr og andre farger.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.