Youtube-fenomenet MurdRocks kommer til Fæsterålen. 

Humor-bajasen MurdRocks rocker FamilieFæsterålen

Ta med ungene og flir deg skakk av Norges morsomste YouTuber!

Når Vesterålens største festival har runddag, skal det merkes. 23. og 24. august koker Sortland sentrum av liv, og lørdag formiddag arrangeres den populære familiedelen av festen. Festival-arrangørene tar oppdraget med å lage god stemning på blodig alvor:

– I år er det femårsjubileum for Vesterålens største folkefest, og det kommer vi til å markere kraftig! sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Festivalstyret har jobbet på spreng for å lande store navn på plakaten. Og makan til underholdende lineup skal du lete lenge etter. MGP Junior-vinner Oselie, stemningsgarantisten Kevin Boine og selveste Marion Ravn står på scenen under FamilieFæsterålen i år.

FamilieFæsterålen samler tusenvis av barn hvert år.  Foto: Fæsterålen

 

Nå er det klart at festivalen også byr på en av landets aller morsomste humortalenter, YouTube-stjerna som rocker gutte- og jenterom landet over:

– Vi gleder oss til å flire oss skakk av MurdRocks, forteller Stein Inge.

Her finner du alle artistene til årets FamilieFæsterålen

Du kjenner kanskje Markus “MurdRocks” Sannes fra Influencere på TVNorge? I 2017 ble tenåringen fra Telemark nominert til årets morsomste YouTuber - kanskje ikke så rart. Med video etter video med oppfinnsom humor får han sine unge seere til å le så de griner.

Nå har 18-åringen passert 130.000 følgere, og er kjent for sin “preik”, sine kommentarer, Q&A, skjetsjer, reaksjoner, MEMEs og underholdende innfall.

– Ingen vet bedre “ka ungdommen lika” enn MurdRocks. Vil du være med, så heng på! slår Stein Inge fast.

Siden 2013 har han hatt 22 millioner visninger på kanalen sin! Rappen til ære for katten hans er blitt en viral gjenganger. Lurer du på ka det går i?

Sjekk ut videoen her:


 

Har du en liten MurdRocks i magen, og er god på SoMe? Da trenger vi deg!

Fæsterålen inviterer unge talenter til å gjøre takeover på kanalene våre og lage innhold til nettsidene våre.

– Er du litt gærn og har noen skillz, er vi mer en happy til å la deg ta over våre sosiale kontorer i tiden før Festivalen, forteller promoansvarlig for Fæsterålen, Martin Meisterlin.

Interessert? Du finner mer info om å være frivillig her.

ALT INNHOLD PRODUSERT AV FÆSTERÅLEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.