Bø Høyre
Gå til

Vil skape 150 nye arbeidsplasser i Bø

Bø Høyre ønsker å være på lag med folk og det lokale næringslivet. En av hjertesakene til ordfører Sture Pedersen er å skape 150 nye arbeidsplasser i kommunen.

Ordfører i Bø kommune, Sture Pedersen, håper på fornyet tillit og stiller i 2019 til gjenvalg som ordfører.

- For fire år siden stilte vi til valg med mål om å skape 50 nye arbeidsplasser. Dette lyktes vi med i stor grad og nådde målet med god margin. Vi har skapt flere arbeidsplasser som er utrolig viktig for lokalsamfunnet, forteller Sture.

Positive ringvirkninger til lokalsamfunnet

Ved å handle lokalt kan innbyggerne i Bø være med på å skape flere arbeidsplasser. Det lokale næringslivet gir bidrag til idrettslag og foreninger, og gir ungdommen verdifull arbeidserfaring gjennom deltidsjobb og sommerjobb. Et aktivt og lokalt næringsliv er også med på å gjøre Bø mer attraktivt for turister.

GJENVALG: Ordfører i Bø kommune, Sture Pedersen, håper på fornyet tillit av folket.  

 

- Alle typer arbeidsplasser er så utrolig viktige. I politiske debatter snakker man ofte om store fabrikker, men jeg mener alle type arbeidsplasser like viktige; mangfoldighet i arbeidsplassene er med på å skape godt bo- og arbeidsmiljø og reell bolyst. Det er noe vi i Bø Høyre brenner for, sier Pedersen.

Nye arbeidsplasser i Bø kommune vil være med på å øke innbyggertallet, sikre eksisterende arbeidsplasser, øke kvaliteten på skolen og gi et rikere kulturliv.


Kreditering: Øystein Lunde Ingvaldsen

 

Sture er fremoverlent mann som mener at ingenting er umulig.

- Det er ingen selvfølgelighet i at nettopp disse arbeidsplassene ble etablert i Bø, men vi har klart å få det til med tilrettelegging og fokus på å skape arbeidsplasser, sier han.

Kommunen bistår nyetableringer

Som ordfører har han jobbet med programvareselskapet Framsikt, som vist seg å være en suksess.

- Det går an å skape nye, større arbeidsplasser, gjerne innenfor bransjer som IT og teknologi. Verden preges av digitalisering og effektivisering, hvilket gjør det like lett å legge arbeidsplasser til Bø istedenfor til større steder som Bodø, Tromsø eller Oslo. I tillegg har vi god fiber her, smiler Sture.

Ordføreren og kommunen har et stort kontaktnettverk, som mer enn gjerne bistår bedrifter med etablering i kommunen.

- Vi er på tilbudssida og bidrar med mye forskjellig, blant annet med å finne lokaler til bedrifter som ønsker å etablere seg her. Vi kan bidra med å finne bolig til de ansatte og vi er behjelpelige med jobb til den respektive, hvis det er et par som flytter hit for jobb. I tillegg kan Bø kommune tilby økonomisk støtte til nyetableringer, forteller Sture.

Klikk her for å lese hele partiprogrammet til Bø Høyre.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.