Trollfjord Bredbånd
Gå til

VARIERT TERRENG: Nord-Norge er fullt av fjell, daler, fjorder og sund - og det gjør at Trollfjord Bredbånd må tenke ekstra kreativt når de skal nå ut til alle sine kunder med nett. Bedriftsrådgiver Bjørn-Magne Dreyer tar seg ofte over fjellet fra Melbu, for å komme på jobb. Da møter han med friskt hode og masse energi! 

«Årets bedrift» i Hadsel har kunder i alle «kriker og kroker». Det ser de aldri som et hinder.

Trollfjord Bredbånd nærmer seg 1000 bedriftskunder, og strekker seg langt for å skreddersy perfekte løsninger for hver og en av dem.

– Får vi koblet opp alle bedriftene på reservasjonslista før 2020, så har vi over 1000 bedriftskunder i Trollfjord Bredbånd, forteller bedriftsrådgiver Bjørn-Magne Dreyer.

Dreyer starter gjerne arbeidsdagen med å gå, jogge, sykle eller gå på ski over fjellet fra hjemmet sitt i Melbu, til jobben på Stokmarknes. Det gjør at han er klar i toppen, og full av energi når han skal møte Trollfjord Bredbånd-kunder.

– Kundene våre spenner fra «kiosken på hjørnet», til store bedrifter innen havbruksnæringa, som trenger helt spesielle løsninger til merdene sine, legger han til.

– Vi leverer alt fra fiber til radiointernett fra Sørfold i sør, til Dyrøy i nord, og prøver alltid å skreddersy løsninger som dekker kundene våre sine behov.

Løser utfordringer

Nord-Norge er som kjent et område der man må ta hensyn til både øyer, fjorder, sund og høye fjell. Det kan for Trollfjord Bredbånd skape interessante utfordringer.

UTFORDRINGER: Trollfjord Bredbånd støter stadig vekk på utfordringer, når de skal forsyne bedriftskundene sine med nett, men det aller meste lar seg løse, forteller bedriftsrådgiver Bjørn-Magne Dreyer. 

 

– Vi støter stadig vekk på utfordringer som vi må prøve å løse. For eksempel har vi en kunde som hadde behov for internettforbindelse til en lokasjon på havet. Da endte vi opp med å montere ei radioantenne på et fjell, som fikk strøm fra ei vindmølle og et solcellepanel – som vi også måtte sette opp. Vi strekker oss så langt vi kan for kundene våre, sier Dreyer.

Fornøyde kunder

Han opplever at tilbakemeldingene fra Trollfjord Bredbånds bedriftskunder er positive.

– Det er veldig få som sier opp sine abonnementer hos oss. Møter kundene våre på utfordringer, for eksempel at de ser at de trenger mer kapasitet, så løser vi det for dem. Som sagt: vi strekker oss langt.

Interne linjer

Trollfjord Bredbånd tilbyr ulike løsninger når de skal levere internett til kundene. De kan levere radiobredbånd og fiber, og dersom kundene ønsker det kan de levere internlinjer til bedrifter.

– Det er for de kundene som ønsker å kunne kommunisere seg imellom, uten å være ute på «det store internettet».

Prøver å nå alle

Trollfjord Bredbånd leverer fiber i store deler av nordre Nordland og Sør-Troms, og leverer også 100 mbit over svært stabile radiobredbånd.

VIL NÅ ALLE: Trollfjord Bredbånd prøver å nå ut til alle, selv om geografien selvsagt kan sette grenser. De har bedriftskunder både i Skrova, i Hamarøy og i Digermulen - for å nevne noen.  

 

– Så lenge vi når mastpunktene, kan vi ordne det. Vi har kunder både i Skrova, i Hamarøy og i Digermulen – for å nevne noen. Vi prøver å nå ut til alle, selv om geografien selvsagt kan sette grenser – både økonomisk og signalmessig.

– Det har skjedd at fjell eller vegetasjon har vært i veien. Vegetasjon kan vi gjøre noe med, men vi kan dessverre ikke drille hull i fjellene, sier Dreyer lattermildt.

– Da hadde vi nok blitt upopulære.

Kompetanse

Allikevel understreker Dreyer at Trollfjord Bredbånd i veldig liten grad sier nei.

– Vi har god kompetanse for å kunne levere nett til de aller fleste kunder, og har dyktige teknikere som hjelper oss å finne de beste løsningene.

Ønsker du bredbånd til din bedrift? Besøk www.trollfjord.no/bredband/bedrift/ for mer informasjon, eller ta kontakt med bedriftsrådgiver Bjørn-Magne Dreyer på 90 12 68 98.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.