Vesterålen Bil
Gå til

Hva har vinneren av Årets Julehus og NASA til felles?

Begge blir brukere av lys fra Vision X.

I samarbeid med Vesterålen Bil og Europris Sortland, har Vol Marked kjørt i gang en konkurranse. Hvem fortjener tittelen Årets Julehus?

Blant innbyggerne i Vesterålen er det flere som pynter både hus og hage, noen mer ivrig enn andre. Felles for alle er at de lyser opp, i en ellers mørk tid.


Vi fikk inn flere bidrag, hvor 4 ble med videre til avstemming. Leserne har talt, og mener et hus skiller seg ut. Hele 68% av stemmene gikk til et hus som får de fleste til å snu hodet: huset på Vikeidet.

Eierne av huset kan nå smykke seg med tittelen Årets Julehus 2019 i Vesterålen. Vesterålen Bil stiller med 1.premie til eierne av huset, en Vision X LED-bar til montering på kjøretøy. 2.plass vil motta et juletre fra Europris Sortland.

Om du ønsker å benytte deg av samme type lys som NASA, skal du ikke lengre enn til Vesterålen Bil på Sortland:

-Vi forhandler Vision X. Dette er et merke av ypperste kvalitet, NASA benytter seg for eksempel av disse, sier Roy Eilertsen på Vesterålen Bil.

01.10.18 kom det nye regler på ettermontering av fjernlys. Du har i prinsippet lov til å montere så mange lykter du ønsker, så lenge de er rett montert og e-merket.

-Her bør man bruke fornuft, det er mange som overdriver.


Bruk av lys: dette kan du ikke gjøre

Selv om reglene er endret, er det fortsatt enkelte lovpålagte føringer det er verd å bite seg merke i for å unngå bøter. Det er ikke lov å ettermontere LED eller xenon i ei halogenlykt. Unntaket er om lykta er godkjent for dette (spesielle merkinger). Om den ikke er merket og du ønsker et bedre lys, er ekstralykter eller en LED-bar et godt alternativ.

-Vi har i flere varianter og prisklasser, men Vision X er helt klart den av høyest kvalitet, både på mengde og lysstyrke.

Selve LED-baren koster 5625,- (m/ montering: 10.500,-)

-Godt lys gir større sikkerhet i trafikken, man vil for eksempel oppdage en elg i veien tidligere. Så dette kan fort bli en god investering.

Roy Eilertsen, Vesterålen Bil 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.