ByggTeam Hadsel
Gå til

VELKOMMEN: Jeg gleder meg til å ta imot folk og vise fram hvor flotte leilighetene på Børøya Brygge er, sier daglig leder Håkon T. Hanssen i ByggTeam Hadsel.  

På jakt etter drømmeboligen? Ta en kikk på disse leilighetene

De nye leilighetene på Børøya Brygge på Stokmarknes er snart ferdig. Nå ønskes du velkommen til visning for å se hvordan leilighetene blir.

Torsdag 15. oktober låser ByggTeam Hadsel opp døren til en av leilighetene på det nye byggetrinnet, slik at du selv kan få se hvordan både leiligheten og utsikten blir.

– Leilighetene på Børøya Brygge har en fantastisk utsikt mot Stokmarknes. Vi ønsker å vise alle hvordan leilighetene ser ut. På visningsdagen skal folk få komme inn i bygget, se ut av vinduene og danne seg et inntrykk av hvordan det blir, fortelle daglig leder Håkon T. Hanssen i ByggTeam Hadsel.

Mulig å velge interiør selv

Prosjektet er planlagt ferdig i januar 2021, og for dem som kommer tidlig nok inn, så er det fortsatt tid til å gjøre endringer.

– Dersom noen kjøper nå, kan man være med å velge det interiøret som passer en selv best, enten det er bad eller kjøkken. Når leilighetene står ferdig er det en standard som er valgt, sier Hanssen.

HAV: Elsker du å bo nært havet passer Børøya Brygge helt perfekt – her finnes til og med småbåthavn hvor du kan ha båten din. 

 

Flott uteområde med egen kai

I byggetrinn 1 bor både barnefamilier og familier hvor barna er flyttet ut.

– Leilighetene passer for alle. Det er stadig flere som ønsker en bolig som ikke krever mye vedlikehold, og at de ønsker leilighet i stedet for enebolig og hage. Med den flotte båthavna ved Børøya brygge kan man heller bruke tid på båten, sier Hanssen.

Han understreker at selv om det ikke følger med egen hage, er det flotte uteområder hvor man kan sette solstol og nyte utsikten.

– Det er også busker og annen beplantning utenfor, noe som sameiet bestemmer. Hvis noen har grønne fingre kan de bidra til felles hygge og glede.

Mange av dem som kjøper seg inn i Børøya brygge flytter fra den gamle eneboligen sin.

– Det gir en rekke fordeler. Energibehovet er langt lavere i ny leilighet kontra et gammelt hus. I tillegg er alt nytt og fint. Du slipper å pusse opp om sommeren og å måke snø om vinteren. Du får rett og slett tid til å kose deg.

UTSIKT MOT STOKMARKNES: Utsikten fra Børøya Brygge mot Stokmarknes er fantastisk.  Foto: Torgeir Søresenen / TS Foto

 

Flere størrelser

Det er 12 leiligheter i dette byggetrinnet, som skal stå ferdig i januar. Leilighetene varierer i størrelse, fra 89 kvadratmeter til 138 kvadratmeter, og man kan velge mellom 3-, 4- eller 5-roms.

– Det er satt av plass til bibliotek i stua, og noen har valgt å gjøre dette om til ekstra soverom. Det er balkonger i alle leiligheten, og den største balkongen er på 55 kvadratmeter. Det er mulig å kjøpe garasjeplass, noe de fleste gjør.

Positiv utvikling i Hadsel

Børøya brygge ligger i gangavstand til sentrum av Stokmarknes. Det skjer mye i Hadsel kommune, og kommunen har lagt til rette for industriutvikling.

– Det kommer til å generere mye aktivitet i framtida, og mange i næringslivet ønsker å etablere seg her. Det vil igjen føre til etablering av nye arbeidsplasser, og et press på boligmarkedet.

Les også: Full fart i Hadsel

FLERE BYGGETRINN: Byggetrinn 2 skal stå ferdig i januar, og ByggTeam-Hadsel har allerede åpnet for forhåndsreservering på byggetrinn 3 – som er siste byggetrinn på rekka. 

Lokalt byggefirma

ByggTeam Hadsel er det lokale firmaet som står bak Børøya Brygge. Håkon er opptatt av den lokale tilknytningen.

– De som jobber hos oss, bor og virker her i Hadsel. Ved å kjøpe leilighet her, er du med å støtte lokale arbeidsplasser. En annen ting er at hvis det skulle være noe, så har du noen å henvende deg til, sier han.

Smittevern på visningsdagen

Visningsdagen på Børøya Brygge blir annerledes enn vanlig. På grunn av smittevern oppfordres interessenter til booke visningstid, slik at man holder antall personer innenfor anbefalingene.

– Det er fullt mulig å bare møte opp, men vi må holde oss til retningslinjene. Vi tar de enkelte med gjennom leiligheten og viser og forteller. Det er også mulig å booke visningstid en annen dag hvis det passer bedre.

Klikk her for å avtale tidspunkt for visning!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.