Jardar Johansen og Ensemble Oscar
Gå til

Beatles til Blåbyen

Lørdag 18. september er det duket for voksenkos på Kulturfabrikken - da står The Beatles på menyen.

HERE COMES THE SUN - BEATLES KLASSIFISERT

Jardar Johansen og Ensemble Oscar

«Beatles klassifisert» er konserten der de vakreste Beatles-sangene er ikledd fire klassiske internasjonale musikere, og én nordnorsk artist.

Alle vil finne noe de liker i denne konserten, selv om de omså er Stones-fans. For en aften med Beatles er en vakker konsert, med både wow-faktor, og muligheten for å kose seg glugg i hjel.

Kjøp billetter her!

Dugnad

Here comes the sun er en merkelig tittel når vi snakker høst, men nå skal livet vende tilbake til oss, og da er det viktig at vi faktisk gjør nettopp dét.

Å melde oss på... 

ALLE HAR ET LIKE STORT ANSVAR FOR Å TA TILBAKE LIVET.

På samme måte som det var viktig å delta på den store dugnaden for å ikke overfylle sykehus, er det nå viktig, når vi alle er vaksinert, å komme oss opp på hesten igjen. 

Spesielt de 40+ som fort kan være litt ekstra forsiktige og velge den trygge godstolen.

 

Helaften

Derfor oppfordes du herved til å gjøre dette til en helaftens kveld. Altså - ta ansvar.

Book et bord på restaurant, få en fabelaktig konsert servert, og gå hjem og kos deg - om du ikke er klar for en tur på byen da!

Dyktige musikere

Musikerne, som du kan få treffe om du legger turen til Kulturfabrikken på lørdag, er alle høyt utdannede konsertmusikere. De er fra henholdsvis Nederland, Serbia, Tyskland og Norge.

Narvik leverte på publikumsfronten, og det var enormt god stemning i et fullsatt kulturhus (i henhold til restriksjonstallene).

 

Kjent fra musikk og teater

Jardar Johansen er for de fleste vesterålinger godt kjent enten via sine årlige julekonserter, sitt engasjement i Bø med Gospelkoret og Musikkforeningen, eller via teaterscenen. 

Mange tok turen for å se ham i Hålogaland Teaters oppsetning av Les Misérables, i hovedrollen som Jean Valjean. Men han har også vært med på turné med forestillingen «I Blanke Messingen», som også besøkte Kulturfabrikken.

Jardar har sine aner på Myre, og er godt gift med en vakker vesterålsjente fra Forfjord.

Geniale låtskrivere

The Beatles’ fabelaktige sanger og tekster kommer ekstra godt frem i denne konserten, og viser hvilke geniale låtskrivere de var. De fleste har du kanskje hørt før, men ikke slik som dette.

Ikledd cello, klarinett, tverrfløyte og piano har låtene fått nytt liv, og nye farger. Sangene er pakket inn i en liten dose anekdoter om låtenes tilblivelse, eller andre kuriositeter, og gjør dette til kvelden for den musikkglade.

Den er nærmest skreddersydd til en aften sammen med noen du er glad i, og om du er Beatles-fan er det helt fint å komme alene og nyte denne konserten sammen med oss på scenen.

Om du liker musikk, pop, klassisk, rock eller jazz, er det bare å melde deg på. Her er det mye å glede seg over, og om du er fylt 15 år er du selvfølgelig varmt velkommen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.