Hadsel Næringsforening
Gå til

SAMLER MANGE: Prosjektleder Elin Celius ønsker å samle godt og vel 100 ungdommer i Hurtigrutens Hus under Heder og Hyllest.  

I år er det ungdommens tur på Heder og Hyllest

Hvordan skal Vesterålen blir attraktiv for de unge og bo og jobbe i? Nå skal ungdommen selv vise veien og peke på løsninger.

Halvparten av deltakerne på årets Heder og Hyllest skal være ungdom, forteller prosjektleder Elin Celius.

Hun ønsker å samle godt og vel 100 ungdommer i Hurtigrutens Hus, som har plass til 250 deltakere.

FRAMTID: – Framtida er de unge, sier koordinator for dagprogrammet i Heder og Hyllest, Nina Dons-Hansen.   Foto: Marte Fredly-Steen, iHarstad.no

 

Ungdommen er framtida

– Framtida er de unge, får vi ikke dem med oss, kan vi andre også bare pakke sammen, sier koordinator for dagprogrammet i Heder og Hyllest, Nina Dons-Hansen.

Det er fjerde gang inspirasjons- og møteplassen Heder og Hyllest arrangeres i Hadsel kommune. Her kan du se hele programmet.

Prosjektleder Elin Celius ønsker å samle godt og vel 100 ungdommer i Hurtigrutens Hus under årets Heder og Hyllest.  

 

Heder og inspirasjon

– Av og til må vi stoppe opp, hylle næringslivet, oss selv og alt vi faktisk får til. Vi har skapt en møteplass hvor vi skal hedre de som gjør en god jobb til glede og inspirasjon for det øvrige næringslivet, sier Celius.

BEST SERVICE: Aks frisør og velvære vant Serviceprisen for 2020.  

 

Hva mener ungdommen?

Festens bakteppe er imidlertid, som i veldig mange regioner og utkanter forøvrig, ungdom som flytter ut. Og ofte for godt.

Derfor er årets Heder og Hyllest viet nettopp ungdommen, med et eget program som skal skape ettertanke, inspirere, bygge kunnskap og ikke minst romme ungdommenes egne forslag og synspunkter på hva de mener er viktig for at de skal bli boende i regionen.

HYLLER VINNEREN: Per Sundnes er konferansier også under årets Heder og Hyllest.  

 

Smakebiter fra programmet

I år som i fjor blir Per Sundnes konferansier. Vi får møte Alexander Skadberg som er en omreisende forkjemper for åpenhet. Han kommer til Heder og Hyllest for å sette søkelys på ungdom og psykisk helse.

Dagen vil inneholde heiarop fra yrkesfagene, og vi får møte en annerledes gründer som også heier på ungdommen.

Næringssjefen skal fortelle hva de gjør for å være attraktive, og enda flere innlegg har rekruttering som tema. Og ikke minst skal ungdommen selv gjennom å oppsummere dagen gi sine tilbakemeldinger og innspill, før Adrian Angelico og Stefan Ibsen Zlatanos setter musikalsk punktum.

– Bli med og gjør deg kjent med bedrifter og næringsliv i kommunen. Bli med og skape entusiasme og spre begeistring, oppfordrer Elin og Nina.

Se hele programmet her

MEDIEPARTNERE: VOL Marked og Vesteraalens Avis er mediepartnere til Heder og Hyllest 2021.  

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.