PLOG-konferansen
Gå til

Plogkonferansen 21: En hel dag fylt med muligheter.

Med et Norge fri fra restriksjoner, er det full fart i samfunnet igjen. For mange har det aldri vært så hektisk som nå. Torsdag er det endelig mulighet til å ta en timeout, møte andre næringslivsaktører og bli inspirert.

For 21. oktober kommer nemlig noen av landets ypperste foredragsholdere til Kulturfabrikken på Sortland. Det blir faglig påfyll, innsikt og ikke minst inspirasjon til å tørre og satse på målene våre. Kari Traa, Erik Modig, Finn Arve Sørbøe for å nevne noen.

Bli kjent med alle foredragsholderne her.

Teams vs. fysiske møter

Teamsmøter er effektivt når alle rammer er satt, men det er når vi møtes fysisk vi får til nye retninger med prosjektene våre. Et inspirerende innlegg kan endre ditt perspektiv på en utfordring. På Plogkonferansen kan du møte samarbeidspartnere som kan hjelpe deg å løse det på en ny måte.

"Jeg husker det som en dag fylt med mye faglig og mye humor. Vi fikk snakket med både eksisterende og potensielle nye kunder under minglingen på dagtid og gallaen på kvelden." Anita S. Jacobsen, Tromsø, om Plog 2019

Målet er å komme med 100 slogans for Nord-Norge!

Temaet for årets konferanse er “Hvordan kan vi sammen og hver for oss gjøre Nord-Norge attraktivt?” En av dem som skal hjelpe oss med det er den svenske forskeren Erik Modig. Han skal kjøre en felles workshop med alle konferansedeltakerne. Målet er å finne 100 slogans for Nord-Norge.

Erik er en populær foredragsholder som har omfattende erfaring som foreleser. Han er ekspert innen kommunikasjon, markedsføring, forbrukerpsykologi og forretningsanalyse. Han siste bok, «Bang for Buck» ble Årets Markedsføringsbok i 2017 i Sverige.

– For å nå ut i verden med sin markedsføring og kommunikasjon kreves det utholdenhet, sier han. I foredraget går Erik gjennom hvordan man markedsfører en region. Han snakker også om hvilke muligheter som finnes for å få flere til å ønske og bosette seg i regionen.

Etterpå blir det workshop, hvor målet er å komme opp med 100 slagord for Nord-Norge. Slagordene kan deltakerne ta med seg som inspirasjon i markedsføringen sin videre.

 

Kveldsgalla med Sørbøe og Sørvaag - den perfekte duo

Det blir mye Sør, selv i nord, på kveldsgallaen. Han loser oss trygt gjennom dagen, Finn Arve Sørbøe har mer på lager til oss videre gjennom kvelden. Her blir det gode historier og latter til krampa tar oss, mens gullstrupen Hanne Sørvaag fyller øregangen med de deiligste toner. Plogprisen 2020 deles også ut - ett år forsinka! Det hele toppes med en utsøkt tre-retters meny. Her er det rett og slett mye å glede seg til.

Ta en pause i hverdagen og hev perspektivet. Sikre deg din billett her.

Plogkonferansen hadde aldri vært mulig uten støtte fra Sparebank1 Nord-Norge, Fjordkraft, Vesterålskraft Bredbånd, LinkedIn og Nor-Engros.


Alt innhold produsert av Deadline.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Vesterålen Onlines redaksjon, men av Vesterålen Onlines markedsavdeling.

Vesterålen Online er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på vol.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.