Nytt reisemål fra Evenes

Fra slutten av mai kan du dra til Kypros direkte fra Evenes.

SATSER: Det er TUI (tidligere Star Tour) som denne uken lanserte Kypros direkte fra Evenes fra mai til midten av august. 

POPULÆR: - Vi er svært glade for at reiseselskapene satser på sydenfly fra Evenes. Vår- og sommerprogrammet viser seks forskjellige reisemål, forteller Linn Magnussen, ved G Travel på Melbu i Vesterålen. 

New Articles

Denne uke er det klart at reiseselskapet TUI (Star Tour) setter opp sydenfly fra slutten av mai til midten av august til Kypros.

– Vi er glad for at det dukker opp et helt nytt reisemål til varmere strøk i sommer fra Evenes, sier Linn Anita Magnussen, som er daglig leder ved G Travle Getaway Vesterålen på Melbu.

Første avgang

Turene fra Evenes til Kypros ble åpnet for salg denne uken.

– Det er TUI som er turoperatør for dette reisemålet. Tirsdag 1. november byttet Star Tour navn til TUI, opplyser Magnussen.

– Første avgang er mandag 29. mai. Siste Kypros-avgang fra Evenes vil være 14. auagust, opplyser Magnussen.

Hun synes det er flott at en nå kommer inn med nok en direkterute fra Evenes til varmere strøk. I 2016 var Rhodos en av avgangene fra Evenes. Den blir nå ersattet av Kypros. For de som fortsatt ønsker å dra til Rhodos, så vil det være avgang fra Bodø på dette reisemålet.

Seks direkte

– Det er positivt at de store reiseselskapene fortsatt har stor tro på direkteruter fra Evenes. Etter det jeg erfarer så er vil kommende vår-sommer være oppe i seks forskjellige reisemål direkte fra Evenes, sier hun.

Byer som Bodø og Tromsø skal ikke ha like mange avganger, mener hun.

– Kroatia, Mallorca, Bulgaria, Kreta, Kypros og Alicante.

– Interessen for å reise direkte fra Evenes til et reisemåli Europa holder seg bra her i Hålogaland. Vi satte for en tid tilbake opp en weekendtur til Praha med avreise 24. november. Denne avgangen er allerede utsolgt, forteller Linn Anita Magnusen, ved G Travel reisebyrå på Melbu.