Fem ØKSIL-spillere klare for landslagsspill

Fem unge ØKSIL-spillere er klare for landslagsoppdrag.

Casper Vodal Jørgensen er tatt ut på U17-landslaget for herrer, mens Ane Stavem og Helma Stavem (bildet) er tatt ut på U17-landslaget for kvinner. Foto: ØKSIL 

New Articles

Casper Vodal Jørgensen er tatt ut på U17-landslaget for herrer, mens Ane Stavem og Helma Stavem (bildet) er tatt ut på U17-landslaget for kvinner.  I tillegg er også Thea Jûrgensen og Frida Breivik tatt ut på U19-landslaget.

De unge volleyballspillerne føyer seg dermed inn i rekken av en rekke ØKSIL-spillere som har spilt med flagget på brystet.

U17 landslagene skal spille landskamper i Danmark og møter her Danmark, England, Finland, Grønnland, Island, Sverige og Færøyene mens U19 reiser til England og møter Danmark, England, Finland, Grønnland, Island, Sverige og Færøyene. 

Ifølge Hanne Steen i ØKSIL er spillerne klare:

– Alle våre spillere har mange år med volleyball bak seg og har erfaring både fra norgesmesterskap og regionlag og er dermed godt rustet til å bidra på landslagene.  Vi ønsker våre spillere lykke til og er svært stolte over at vi har så mange representert, forteller hun.