Send inn dine bilder:

Slik ser det ut i fjæra rundt omkring

Mange vesterålinger er opptatt av plastforurensning, og har sendt inn bilder fra sitt område for å vise hva som ligger i naturen og hva de gjør med det.
New Articles

Fra Mårsund i Bø får vi vite at det er mye plast og tauverk langs fjæra. Det finnes store tauverk til hundrevis av småbiter rundt omkring. I Mårsund kan det se ut til at stormene i vinter har kastet søppel og tang langt inn på land, får vi vite, illustrert av innsendte bilder. En bidragsyter forteller at de håper å få unna mest mulig søppel før kyrne skal på beite.

– Det er dessuten en utfordring at kommunen ikke kan skaffe store hvite sekker som kan trengs til større ting som kasser, plastkanner og andre større ting som ligger og slenger i fjæra, sier en strandrydder til VOL.

De nyoppstartede Miljøagentene i Andøy har hatt strandrydding i Merkesfjæra på Andenes, får VOL opplyst av Hege Kamilla Hansen.

Ser du søppel på din vei eller har du deltatt på strandrydding? Da ønsker vi dine bilder via denne lenka. Si gjerne noe om hva du har sett og hva som er gjort, eller bør gjøres – via denne lenka: