Han er ny finansdirektør i Andfjord Salmon

Bjarne Martinsen heter den nye finansdirektøren i Andfjord Salmon.

Administrerende direktør, Martin Rasmussen (t.v.) kan ønske Bjarne Martinsen velkommen på laget i Andfjord Salmon.   Foto: ANDFJORD SALMON

New Articles

Det melder selskapet i en pressemelding. Det er tidligere økonomisjef nasjonalt i Mattilsynet, Bjarne Martinsen (40) som er mannen som skal holde orden på finansene til det landbaserte oppdrettsselskapet.

Martinsen har lang erfaring som finansdirektør og økonomisjef innenfor banksektoren. Han har også jobbet med revisjon, tv-distribusjon og forsikring. Han er statsautorisert revisor fra Norges handelshøyskole.

Fra Sortland

I pressemeldingen forteller Martinsen at dette er en mulighet han bare kommer til å få en gang, og dermed måtte han bare ta den.

Opprinnelig er han fra Sortland, men han har bodd på Østlandet og Vestlandet de siste 16 årene. Nå vender han altså nesten hjemover, klar til å ta fatt på nye oppgaver.

Han beskriver sin nye arbeidsplass som bærekraftig og innovativ.

– Jeg gleder meg veldig til å fatt på jobben. Det er leit å forlate Mattilsynet nå, men dette bærekrafts-toget måtte jeg bare hoppe på, forteller Martinsen i pressemeldingen.

Perfekt for reisen

Administrerende direktør for Andfjord Salmon, Martin Rasmussen, er strålende fornøyd med den nye ansettelsen.

– Å få en så erfaren, kompetent og dynamisk finansdirektør med på laget i Andfjord Salmon, er et privilegium. Bjarne har erfaring fra toppledergrupper, styrer og har ledet revideringen av flere av de store norske bankene og selskapene. Han er perfekt til å bli med på reisen vi skal gjennom de kommende årene, sier Martin Rasmussen.

I pressemeldingen sier Martinsen at den tydelige bærekraftprofilen har appellert veldig til ham.

– Alle snakker om Andfjord Salmon, og det vi skal skape her i Vesterålen. Det er utrolig spennende. Jeg trives godt med å etablere effektive arbeidsprosesser og rapporteringsrutiner, samt lede et team av medarbeidere, sier Bjarne Martinsen.