Tok publikum tilbake til 80-tallet

Lørdag kveld holdt Sortland Juniorkorps sin årlige nyttårskonsert. Møysalen fikk en stor musikalsk opplevelse, hvor temaet var «Tilbake til 80-tallet». Kveldens konferansier, Terje Hjelle, klarte på en fin måte å sy konserten sammen.

Juniorkorpskonsert

Kultur

Låtene fra blant andre Michael Jackson, ABBA og The Kids slo godt an, og med sine 80 tall’s antrekk skapte juniorkorpset den komplette 80-talls stemning. Gamle slagere kom på rekke og rad; Forelska i lærer`n, Thank you for the music og Mambo no. 5, ikke rart at både trampefoten og sangstemmen lot seg rive med hos de som hadde funnet veien til Kulturfabrikken denne lørdagen. Ikke bare var det juniorkorpset som opptrådte, aspirant korpset deltok og noen av korpsets mødre klarte heller ikke dy seg. Konserten ble kjørt i to deler, hvor pausen ble benyttet til kafè og loddsalg.


Sortland juniorkorps med generalprøve:

Er klare for å imponere i kveld

I kveld spiller Sortland juniorkorps konsert i Møysalen. Vi fikk være med på generalprøven.

Vel blåst Sortland juniorkorps; nok et bevis på at det fortsatt spirer og gror godt i musikkmiljøet på Sortland.

Se video fra konserten øverst i videovinduet.