Fikk synge med Karpe Diem

For Mathias Haagensen fra Trondheim ble Karpe Diem-konserten under Rock mot rus ekstra spesiell. Han fikk nemlig synge sammen med Karpe Diem.
Kultur

Karpe Diem var siste artist på scenen på Rock mot rus lørdag. Midt i konsertlokalet hadde de rigget opp en ekstra scene. Der ble trondheimsgutten dratt opp for å synge sammen med rapduoen. Det melder festivalen i en pressemelding.

For Haagensen har ikke opplevelsen falt helt inn.

– Jeg har ikke helt landet enda, det var helt rått å få komme opp å synge med Karpe Diem. Først fikk jeg helt sjokk, og viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg ble selvsagt veldig glad, men var superstarstucked, forklarer han.

Haagensen er stasjonert på Andøya Flystasjon for øyeblikket, og tok derfor turen innom Norges eldste rockemønstring.

– Jeg har ikke fått satt meg helt inn i hva Rock Mot Rus er. Men konseptet er veldig bra. Det at der er en rusfri festival, som viser at man kan ha det gøy uten alkohol er fint, mener Haagensen.